Ексклюзиви
середа, 04 вересня 2013 12:35

Алієв відмовився продовжити кар'єру в Чехії

Алієв відмовився продовжити кар'єру в Чехії
Алієв не захотів через дітей їхати в "Слован". Фото: sport-xl.net

Футбольний агент В'ячеслав Заховайло на своїй сторінці в Facebook розповів, чому Олександр Алієв відмовився від варіанту продовжити кар'єру в чеському "Словані" на правах оренди.

"Прочитав коментарі вболівальників з приводу відмови Алієва від оренди в "Словані". Я глибоко обурений деякими домислами. Слован запропонував Алієву контракт оренди лише на три з половиною місяці, тобто, до кінця його діючої угоди з Динамо. Я особисто вів переговори. Саша була не проти грати в Лізі Європи, відчувалася його величезне бажання проявити себе, гроші не були перешкодою", - зазначив він.

За його словами, головним чинником у вирішенні Алієва відмовити "Словану" став сімейний.

"Саша взяв паузу для обговорення пропозиції в колі сім'ї. Головне, що його цікавило - умови проживання його сім'ї в Чехії. Вранці наступного дня Саша повідомив нам рішення сімейної ради. У нього маленькі діти, перевозити їх у Чехію на три місяці не мало сенсу, а без сім'ї він нікуди не поїде. Керівництво Слована поважає рішення Алієва, вважаючи його мотивованим, хоча дуже шкодує, що не змогло придбати по-справжньому талановитого гравця", - написав Заховайло.

Нагадаємо, раніше екс-півзахисник збірної України Олександр Алієв був переведений до "Динамо -2" до закінчення трудової угоди з київським клубом. Нагадаємо, контракт Алієва з "Динамо" діє до зими.

Зараз ви читаєте новину «Алієв відмовився продовжити кар'єру в Чехії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути