Ексклюзиви
неділя, 18 серпня 2013 13:33

"Я так плохо понимаю. Можно по-этому…"- Олександр Алієв "відтягнувся" в нічному клубі Тернополя

"Я так плохо понимаю. Можно по-этому…"- Олександр Алієв "відтягнувся" в нічному клубі Тернополя
Алієв їде з тернопільського стадіону. Фото: ua-football.com

Півзахисник "Динамо-2" Олександр Алієв напередодні матчу шостого туру першої ліги проти тернопільської "Ниви" (0:0) порушував режим, перебуваючи в одному з нічних клубів.

У листі одного з уболівальників, поширеному UA-футбол, повідомляється, що 28-річний футболіст і ще кілька людей у ??формі "Динамо" прийшли до нічного клубу "Ріверпул" і вживали там спиртні напої до трьох ночі.

Після цього компанія перебралася до іншого нічного клубу Тернополя, але звідти Алієв швидко втік, побачивши фотоапарати.

У самій грі проти місцевої "Ниви" Алієв виглядав втомленим, важко рухався і в підсумку, ще й заробив вилучення, достроково залишивши поле.

Після матчу гравець відповів на запитання журналіста. Для початку попросив перейти на російську мову.

"Я так плохо понимаю. Можно по-этому…"- сказав він.

"Я виглядав погано? Я не вважаю, що я погано виглядав. На полі було багато молодих хлопців. Вони ще трохи не розуміють, що і в який футбол вони грають. Це перша ліга і тут на першому місці, звичайно, стоїть боротьба. Вони в чомусь поступаються, але в бажанні і хотінні вони не поступаються. Нічого, з часом це прийде. Чи сподіваюся повернутися до основи "Динамо"? Питання не до мене", - проаналізував ситуацію футболіст.

Нагадаємо, екс-гравець збірної України Олександр Алієв був переведений в команду "Динамо-2", де він буде догравати до зими, поки у нього діє контракт з київським "Динамо". У нинішньому сезоні це вже друге вилучення Алієва, який є капітаном "Динамо-2" - раніше півзахисник залишив достроково поле в матчі другого туру проти "Олександрії".

Зараз ви читаєте новину «"Я так плохо понимаю. Можно по-этому…"- Олександр Алієв "відтягнувся" в нічному клубі Тернополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути