неділя, 20 лютого 2011 14:33

Алієв перестав тренуватися за індивідуальним планом

Алієв перестав тренуватися за індивідуальним планом

Український півзахисник московського "Локомотива" Олександр Алієв перестав тренуватися за індивідуальним планом.

Нагадаємо, футболіст не поїхав на черговий збір своєї команди, обіцяючи самостійно підтримувати форму в Москві. Однак на чергове тренування в критий манеж "залізничників" в Черкізові хавбек не приїхав, повідомляє LifeSports.

Як відомо, для індивідуальних занять "Локомотив" надав Алієву окремого тренера - чарівну дівчину Катерину. Вона-то і розповіла, що в п'ятницю футболіст скасував всі тренування.

"Олександр подзвонив сьогодні і скасував заняття, - розповіла індивідуальний тренер Алієва. - Та й займався він неохоче останнім часом. Так, м'ячики приходив покидати".

Раніше один з тренерів московського "Локомотива" Юрій Дроздов висловив упевненість, що український півзахисник Олександр Алієв за "залізничників" виступати не буде.

Нагадаємо, недавно в ЗМІ з'явилися висловлювання Алієва про те, що питання з переходом до Києва практично вирішене. Із слів футболіста випливало, що через кілька днів він полетить до столиці України, де знову почне облаштовуватися. Пізніше сам Алієв категорично спростував ці висловлювання.

Зараз ви читаєте новину «Алієв перестав тренуватися за індивідуальним планом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути