пʼятниця, 25 грудня 2009 13:59

Алієв офіційно прописався в "Локомотиві"

Алієв офіційно прописався в "Локомотиві"

Футбольні клуби "Динамо" і "Локомотив" узгодили умови, згідно яким півзахисник Олександр Алієв продовжить кар"єру у складі московської команди. У "Локомотиві" Алієв виступатиме під керівництвом колишнього тренера "Динамо" Юрія Сьоміна.

Ряди "Динамо" 15-річний Алієв поповнив у 2000 році, поступивши в Академічну групу, в якій тренер Павло Яковенко зібрав найобдарованіших молодих гравців з країн колишнього СРСР. Через два роки наставник першої команди "Динамо" Олексій Михайличенко узяв Олександра на збір, після чого задіював в декількох офіційних матчах.

Алієв увійшов до історії, будучи на сьогоднішній день наймолодшим гравцем, який захищав кольори "Динамо" в чемпіонаті України. Проте кар"єра півзахисника в першій команді не заладилася. Йожеф Сабо і Анатолій Дем"яненко віддавали перевагу іншим футболістам, відправляючи Олександра виступати за дублюючий склад або "Динамо-2".

Ситуація змінилася з приходом в "Динамо" Юрія Сьоміна, півтора роки виступів під керівництвом якого стали для Алієва найкращими в кар"єрі. У цей же період динамівець отримав запрошення в національну збірну України.

Тепер шляхи Алієва і Сьоміна знову з"єднаються, цього разу в "Локомотиві".

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Алієв офіційно прописався в "Локомотиві"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути