Ексклюзиви
субота, 14 лютого 2009 16:12

Алессандро Дель П"єро вдруге стане батьком

Алессандро Дель П"єро вдруге стане батьком

Капітан туринського "Ювентуса" Алессандро Дель П"єро нинішній футбольний сезон може занести собі в актив: його клуб непогано виступає і на внутрішній, і на міжнародній арені, а сам форвард не дивлячись на свої 34 роки регулярно забиває у ворота суперників, пише gazeta.ru.

Проте радісні події відбуваються не тільки в професійному житті "Пінтурікко". В день всіх закоханих 14 лютого Алессандро і його дружина Соня Аморузо оголосили про те, що в їхньому сімействі буде чергове поповнення. От як повідомляє про це офіційний сайт футболіста:

"Ми хочемо поділитися зі всіма нашою радістю: Соня чекає дитину. У нашому житті відбудеться дуже важлива подія, яка принесе нам нові позитивні емоції після народження малюка. Повідомляємо про це всіх, хто переживає за нас і готовий розділити наше щастя. Ця подія зробить щасливішим наше сімейне життя".

Алессандро Дель П"єро і Соня Аморузо разом з 1999 року. У 2005 році відбулося їхнє весілля, а 22 жовтня 2007 року у пари народився первісток, якого назвали Тобіасом.

Зараз ви читаєте новину «Алессандро Дель П"єро вдруге стане батьком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути