Ексклюзиви
середа, 14 жовтня 2020 14:04

Якісь хлопці із бельгійських клубів виходять і грають з нами на рівних – реакція іспанських уболівальників на поразку від України

Якісь хлопці із бельгійських клубів виходять і грають з нами на рівних – реакція іспанських уболівальників на поразку від України
Циганков забиває переможний гол. Фото Рейтер

Іспанські вболівальники після поразки від України здивовані грою своєї збірної. Вони пишуть про те, що дивитися на такий футбол дуже складно, бо в цієї команди немає зіграності, немає збалансованості, а багато гравців не дотягує до рівня збірної Іспанії. Звинувачують у поразці і Луїса Енріке, при якому національна команда показує нудний футбол, який нікому не подобається. Іспанський тренер не може створити боєздатну команду з тих гравців, яких він же і викликає в розташування збірної. Повідомляє footboom.com

Roberto: Куди пропали всі форварди в Іспанії? Чому в основі грає Родріго, який забиває голи у свята? Чому на воротах стоїть Де Хеа, який стабільно припускається помилок? У мене майже немає питань до гравців, так як це і є їх рівень. А ось чому Енріке, маючи в наявності сильніших футболістів, не може нормально грати проти Швейцарії та України? У поразці винен він.

Diego: Іспанія грала вдесятьох, поки на поле був Фаті. Відмінний гравець, але сьогодні був не його день, у нього нічого не виходило. Траоре був хороший, але йому не вистачає розуміння гри, тонкощі, які повинні бути у гравця збірної. Траоре може за допомогою фінтів обіграти одного-двох, а ось його паси в штрафну - це сумне видовище. Видно, що немає хорошого взаєморозуміння між багатьма гравцями. Складно когось виділити у цій Іспанії. Хіба що Де Хеа відзначився з негативного боку. Давно вже складається враження, що його кращі роки позаду і він повільно, але впевнено деградує.

Migel: Коронавірусна збірна України виявилася сильнішою за звичайну. Хлопець на воротах творив чудеса і тягнув все, що летіло у ворота. Краще б стояв той голкіпер, який в Мадриді хвилювався кожен раз, коли ми на нього чинили тиск. Дивно, як українці змогли зібратися, незважаючи на всі проблеми. Нам би не завадило повчитися у них, як у складні моменти потрібно зчепити зуби і боротися за результат.

Benito: Фаті - це навіть не одна десята Мессі. Досить вже ліпити суперзірку з цього хлопчини. Так, у нього є талант, так, він забиває голи, але він все ще сопливий пацан, якому багато чому потрібно навчитися, щоб хоча б наблизитися до рівня Мессі. Все дуже просто: в цій Іспанії немає зірок, у нас така ж посередня команда, як і в України, тільки середній рівень гравців трохи вище. Ми досі молимося на пенсіонера Рамоса і віримо, що Де Хеа буде нас рятувати. Про що тут ще говорити?

Manuel: Соромно за гру проти такого суперника. Україна і в оптимальному складі - це посередня команда, яку потрібно легко обігрувати, а зараз у них ще й людей 10 не змогли зіграти. Там половина заражених, половина в збірній майже не грала, а ми навіть забити їм не змогли. Це просто жах. Якщо будемо так грати проти Швейцарії та Німеччини, то 0:1 нам здасться відмінним результатом.

Silva: Стільки писали про проблеми збірної України, а в підсумку ця команда в цьому складі зіграла набагато краще, ніж та, яка протистояла нам у Мадриді. Буває ж таке! Українці молодці в тому плані, що не стали нити, зібралися і видали відмінний матч. Так, не дуже ефектно і красиво грали, але виграли. А нам повинно бути соромно, що не змогли виграти у такого ослабленого суперника.

Sandro: Всі посміялися над Україною, коли вона програла 1:7 Франції, а в результаті ми програли цій команді. Спасибі Енріке, тепер в історії залишиться масну пляму на репутації збірній Іспанії. Всі будуть говорити: "а пам'ятаєте, як ми програли Україні 0:1?" А у відповідь: "так, так, це ж та команда, яка до цього пропустила 7 голів від Франції".

Temo: Всі говорять про поганих гравців, про відсутність нападника і хорошого воротаря, але мало говорять про поганого тренера. А адже саме в цьому причина. Хіба Україна має топ-гравці? Ні. Якісь хлопці з бельгійських клубів виходять і б'ються з нами на рівних. Поки ми будемо думати, що гравці погані, а тренер хороший, не чекайте ніяких позитивних змін в збірній.

Korrea: "Золотий вік" збірної Іспанії вже пройшов, пора з цим змиритися. Журналісти досі чекають, що наша національна команда буде боротися за перемогу на кожному турнірі, але подивіться на підбір гравців, на якість футболу. Забудьте про медалі і запасіться терпінням: в найближчі років 15-20 не буде жодних успіхів у збірної.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна взяла красивий реванш в Іспанії

Наступний тур Ліги націй відбудеться 14 листопада. Збірна Німеччини прийме збірну України, а Швейцарія - Іспанію.

Зараз ви читаєте новину «Якісь хлопці із бельгійських клубів виходять і грають з нами на рівних – реакція іспанських уболівальників на поразку від України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути