понеділок, 20 травня 2013 13:05

"Яка відставка, що ви там придумали?" - Блохін

"Яка відставка, що ви там придумали?" - Блохін
Блохін запевнив, що не збирається залишати посаду тренера "Динамо" ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Олег Блохін спростував інформацію про те, що він залишає посаду головного тренера київського футбольного клубу "Динамо".

Українські ЗМІ після поразки "Динамо" у матчі 29-го туру чемпіонату України від сімферопольської "Таврії" (2:3) повідомили, що після цієї невдачі, яка поставила хрест на шансах киян зайняти друге місце в чемпіонаті і потрапити в Лігу чемпіонів, Блохін нібито влаштував справжній розгром в роздягальні і там же написав заяву про відставку, про що оголосив футболістам і керівництву клубу.

Тим не менше, президент "Динамо" Ігор Суркіс відмовився розмовляти на цю тему по телефону, а адміністратори і деякі футболісти вмовили Блохіна заспокоїтися.

"Хлопці ви що, яка відставка, що ви там придумали? Яка заява? ... Взагалі не було такого", - заявив "РИА Новости" Блохін.

У той же час він відмовився давати будь-які коментарі з приводу можливих кадрових змін у складі команди після чергової поразки.

Після програшу "Динамо" від "Таврії" і перемоги харківського "Металіста" над дніпропетровським "Дніпром" за один тур до завершення чемпіонату "Металіст" гарантував собі друге місце.

"Динамо" опинилося на третій сходинці турнірної таблиці. Кияни вперше у своїй історії зайняли 3-е місце в чемпіонаті України і не змогли завоювати путівку у Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «"Яка відставка, що ви там придумали?" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути