неділя, 19 травня 2013 23:30

Блохіну соромно повертатися до Києва

Блохіну соромно повертатися до Києва
Фото: reportazhyst.com

Головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін після поразки від "Таврії" заявив, що його команда зіграла потворно.

"Такого неподобства я, звичайно, не пам'ятаю. Думаю, треба приймати якісь кардинальні заходи, щоб якість команди покращилася. Сьогодні ми зробили стільки помилок... Два пенальті, два вилучення. Навіть не знаю, що казати...

Можу тільки перепросити наших вболівальників. Звичайно, те, що ми сьогодні влаштували на футбольному полі - це неподобство. Хоча, залишившись вдесятьох, команда спробувала показати хоч якийсь характер", - сказав Блохін в ефірі телеканалу Футбол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" сенсаційно програло "Таврії" і пропустило "Металіст" в Лігу Чемпіонів

За словами наставника "біло-синіх", після гри в Сімферополі йому соромно повертатися до Києва.

"Коли програли "Металісту", я сказав, що ми повинні стежити за собою, а не за суперником. Навіть з огляду на те, що ми сьогодні влаштували, важко було припускати, що "Металіст" програє "Дніпру". Завжди потрібно надіятись на себе. Але оргвисновки після закінчення сезону повинні відбутися. Бо таке неподобство і таку безвольність на футбольному полі з боку деяких футболістів терпіти просто неможливо.

І зараз я не знаю, як повертатися до Києва. Вони-то, може, повернуться, а мені там жити! Мені зараз не хочеться дивитися в очі киянам. Тому що мені соромно за таке київське "Динамо". Я не знімаю з себе відповідальності, але гравці повинні відповідати рівню київського "Динамо" і відповідати за свою гру. Тренер відповідає за результат, а футболісти повинні відповідати за свою гру", - наголосив Блохін. Нагадаємо, що київське "Динамо" в матчі 29-го туру чемпіонату України "Динамо" поступилося "Таврії" з рахунком 2:3.

Зараз ви читаєте новину «Блохіну соромно повертатися до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути