Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2018 20:11

Як "Зоря" і "Маріуполь" зіграли перші матчі з "Брагою" і "Бордо" - відео

Як "Зоря" і "Маріуполь" зіграли перші матчі з "Брагою" і "Бордо" - відео
Караваєв приніс нічию луганцям у першому матчі з "Брагою". фото: ФК "Зоря"

У повторних матчах 3 кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Зоря" зіграє з "Брагою", а "Маріуполь" - з "Бордо".

Перший матч луганці проводили в Запоріжжі. Українська команда розпочала матч невпевнено. Луганці багато помилялись у простих ситуаціях та не могли створити серйозної небезпеки біля воріт суперника. Перший тайм пройшов за переваги гостей, але так і закінчився нульовою нічиєю.

Найцікавіше розпочалось в другому таймі. До пропущеного м'яча "Зоря" грала в тому ж руслі, що й першу половину зустрічі. Холодним душем для укрїнської команди став пропущений м'яч. Після нього луганці активізувались та почали значно активніше діяти попереду. Як наслілдок, гол Караваєва та ще кілька непоганих нагод, щоб вирвати перемогу. Але не судилось і матч так і завершився в нічию. Не найкращий результат перед матчем-відповідю, але шанси залишились непогані.

Ліга Європи. Кваліфікація, 3-й раунд

Зоря – Брага 1:1

Голи: Караваєв, 72 – Орта, 69

"Маріуполь" у першому матчі поступився французькому "Бордо" (1:3). Все розпочалось для команди Олександра Бабича досить оптимістично. Мишньов на 7-й хвилині матчу забив ударом у падінні з лінії штрафного майданчика.

Господарі виглядали досить непогано на початку матчі, але різниця в класі команд поступово давала про себе знати. "Жирондинці" поступово взяли м'яч під контроль та почали створювати моменти біля воріт Худжамова. "Азовці" стримували тиск до 30 хвилини матчу, але все ж пропустили два м'ячі ще в першому таймі, через грубі помилки. Спочатку захисники забули Ляборда і той увірвався в штрафний і розстріляв Худжамова. А за кілька хвилин вже сам воротар "привіз" гол у власні ворота. Рустам отримав пас від захисника та поки думав, що робити з ним далі Ляборд забрав м'яч та оформив "дубль".

Варто віддати належне "Маріуполю" вони не знітились та не здались і продовжували шукати свій момент біля воріт суперника, мали кілька шансів для взяття воріт. Натомість пропустили втретє. Обрізались в центрі поля, "французи" швилко дійшли до штрафного майланчика і Чаумені вколотив третій м'яч у ворота Худжамова.

Ліга Європи, 3-й раунд кваліфікації, перший матч

Маріуполь – Бордо 1:3

Голи: Мишньов, 7 – Ляборд, 33, 37, Чуамені, 49

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зіграли суперники українських команд у єврокубках

"Маріуполь" розпочне матч з "Бордо" о 21:45, а "Зоря" - з "Брагою" о 22:30. Gazeta.ua проведе онлайн трансляцію матчів.

Зараз ви читаєте новину «Як "Зоря" і "Маріуполь" зіграли перші матчі з "Брагою" і "Бордо" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути