середа, 14 жовтня 2020 06:11

Як Україна вперше обіграла Іспанію

Як Україна вперше обіграла Іспанію
Андрій Ярмоленко став героєм матчу. Фото Рейтер

Збірна України провела останній матч в жовтневому циклі - проти Іспанії на НСК "Олімпійський". І видала абсолютний максимум, напіврезервним складом перемігши основу гостей - 1:0! Повідомляє "Трибуна".

За дві години до матчу УАФ несподівано для всіх знизила квоту на матч з 30% до 15% - на стадіоні всього було присутні 10,5 тисячі осіб, а на вході у вболівальників були проблеми:

У стартовому складі Андрій Шевченко повинен був відповісти на питання - хто замінить Руслана Малиновського? У підсумку в опорній зоні з'явився Євген Макаренко, а його партнерами в центрі поля виявилися Сидорчук та Шапаренко. Також цікаво поява Олександра Зубкова в старті - він відправився на лівий фланг атаки.

Перший тайм завершився без голів. Найяскравішим гравцем у складі нашої збірної можна назвати Георгрія Бущана, який зробив мінімум три дуже ефектних сейва в небезпечних ситуаціях.

А в другому таймі сталося щось близьке до найпрекраснішої фантастики- Караваєв поборовся на фланзі і скинув на Ярмоленко, який і сам потім зробив ідеальну передачу на Циганкова. Той прийняв, трохи змістився і пробив повз Де Хеа - 1:0!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна взяла красивий реванш в Іспанії

Це перша перемога України над Іспанією, а Циганков забив перший гол іспанцям з часів Андрія Шевченка в 2003-му. Перед останніми двома матчами в групі наша збірна 6 очок - стільки ж у Німеччині (і 7 - у Іспанії).

Зараз ви читаєте новину «Як Україна вперше обіграла Іспанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути