пʼятниця, 04 вересня 2020 06:11

Як Україна перемогла Швейцарію

Як Україна перемогла Швейцарію
Переможний гол забив Олександр Зінченко. Фото сайт УЄФА

Збірна України повернулася після майже річного простою перемогою в матчі Ліги націй - наша команда обіграла Швейцарію (2:1).

У стартовому складі знайшлося місце відразу двом дебютантам - колишні крайні захисники "Зорі" Олександр Тимчик та Богдан Михайличенко вийшли в основі збірної вперше в своєму житті. Повідомляє "Трибуна".

Чекати першого голу довелося недовго - вже на 14-й хвилині Тимчик прорвався по флангу, вдарив по воротах і першим встиг зіграти на підборі. Передача на Ярмоленко, удар п'ятою - і є 1:0 на користь України.

На жаль, втримати перевагу в першому таймі не вдалося. Коноплянка недопрацював в обороні - дав Сеферовичу спокійно обіграти Зінченка і вдарити здалеку. Пятов не виручив і пропустив гол у ближній кут - 1:1.

У другому таймі Швейцарія, яка використовувала дуже активний пресинг втомилася і відкрила зони для збірної України. Одна з таких атак на вільному просторі перетворилася в гол Зінченка. В один дотик в дальній кут - 2:1!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко допоміг Україні обіграти Швейцарію

У паралельному матчі нашої групи Іспанія на 96-й хвилині вирвала нічию проти Німеччини (1:1). І наступна зустріч буде як раз проти підопічних Луїса Енріке - в неділю, 6 вересня, о 21.45.

Зараз ви читаєте новину «Як Україна перемогла Швейцарію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути