середа, 17 жовтня 2018 00:19

Як Україна перемогла Чехію - відео

Як Україна перемогла Чехію - відео
Гол Малиновського приніс Україні перемогу над чехами. Фото: nv.ua

У Харкові на стадіоні "Металіст" збірна України мінімально здолала Чехію (1:0).

До 20 хв. суперники обмінялися моментами: спочатку Коноплянка двічі асистував Яремчуку, але в обох випадках нападник не зумів головою переправити м'яч у сітку з вигідних позицій.

Гості відповіли двома своїми моментами: з першої спроби Павелка пробив точно в дальній кут метрів з 22 - П'ятов у відчайдушному стрибку врятував українську команду, з другої Янкто з лівого флангу вискочив віч-на-віч з голкіпером - П'ятов удруге поспіль зумів зберегти ворота на "замку".

Незадовго до перерви Малиновський "більярдним" ударом точно в кут вивів Україну вперед - гольовий пас в активі Яремчука.

Після перерви господарі сконцентрувалисчя на захисті своїх воріт, дозволивши лише раз потурбувати голкіпера - удар Павелки з-за меж штрафного точно під поперечину П'ятов перевів на кутовий.

Підопічні Андрія Шевченка мали чудовий шанс збільшити перевагу: Ярмоленко вивів Циганкова віч-на-віч з голкіпером - віце-капітан "Динамо" не реалізував момент, пробивши в ногу воротаря.

Україна - Чехія 1:0

Гол: Малиновський, 43

Україна: П'ятов, Ракицький, Бурда, Матвієнко, Караваєв, Степаненко, Марлос, Коноплянка (Циганков, 70), Малиновський (Зінченко, 86), Ярмоленко, Яремчук

Чехія: Павленка, Челюстка, Новак, Гебре Селассіє, Брабец, Барак, Павелка, Дочкал, Янкто (Шура, 81), Видра (Змргал, 67), Шик (Крменчик, 73)

Попередження: Ракицький, 39 - Челюстка, 19, Павелка, 90

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна - Чехія 1:0. Гол Малиновського приніс українцям третю перемогу в Лізі націй

Україна здобула три перемоги поспіль і забронювала за собою перше місце в групі. Це дозволить поборотися за путівку на Євро-2020 в стикових матчах, де зіграють чотири команди, що перемогли в кожній групі дивізіону В.

Зараз ви читаєте новину «Як Україна перемогла Чехію - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути