вівторок, 16 жовтня 2018 20:11

Як Україна востаннє суперничала з Чехією - відео

Як Україна востаннє суперничала з Чехією - відео
Українці зуміли вирвати вольову перемогу над чехами. Фото: isport.blesk.cz

У стартовому турі Ліги націй збірна України на виїзді успішно протистояла Чехії.

Підопічні Андрія Шевченка пропустили уже в дебюті, однак зуміли вирвати вольову перемогу (2:1). У компенсований до першого тайму час відзначився півзахисник "Шальке" Євген Коноплянка. А на 3 доданій до основного часу хвилині гравець "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко встановив остаточний рахунок.

Чехи зіграли в три центральні захисники. Господарі максимально наситили центр поля, маючи на флангах лише по одному гравцеві. Активність Ярмоленка, Коноплянки за підтримки флангових захисників і постійне зміщення на правий фланг Марлоса дозволили нашій збірній мати перевагу на краях поля.

Упродовж матчу українці створили чимало моментів біля воріт суперника - влучними виявилися два "постріли".

Футбол. Ліга націй. Дивізіон В

Перший тур

Чехія - Україна 1:2

Голи: Шик, 4 - Коноплянка, 45+1, Зінченко, 90+3

6 вересня. Угерське-Градіште. Стадіон "Миро­слав Валента". 8000 глядачів, розрахований на 8121. +20°C.

Суддя: Ентоні Тейлор, Англія

Чехія: Вацлик — Кадержабек, Гебреселассіє-к, Калас, Брабець, Боржил — Крменчик (Змргал, 46), Хушбауер, Сикора (Хоржава, 90+2), Соучек — Шик (Тецл, 83). Тренер: Карел Яролім

Україна: П'ятов-к — Караваєв, Кривцов, Ракицький, Матвієнко — Степаненко — Малиновський, Марлос, Ярмоленко (Зінченко, 66), Коноплянка (Циганков, 77) — Яремчук (Селезньов, 85). Тренер: Андрій Шевченко

Попередження: Хушбауер, 21, Соучек, 54

Відеогляд матчу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко довикликав новачка - з'явилася реакція гравця

Після поразки від України (1: 2) і розгрому в товариському матчі з росіянами (1: 5) Карел Яролім покинув посаду головного тренера збірної Чехії - його місце зайняв 56-річний фахівець Ярослав Шилгави.

Після перемоги у другому турі над словаками (1:0) збірна України стала фаворитом групи в дивізіоні В. Якщо команда Андрія Шевченка фінішує першою, то наступного сезону гратимемо в дивізіоні А серед найсильніших європейських команд, які борються за перемоги в турнірі.

А от путівку до фінальної частини Євро-2020 потенційна перемога в групі не гарантує. Для цього треба перемогти в стикових матчах. Там зіграють чотири команди, що перемогли в кожній групі дивізіону В.

У 3 турі Ліги націй Україна у Харкові зіграє з чехами. Поєдинок пройде сьогодні о 21:45. Gazeta.ua проведе онлайн трансляцію матчу.

Зараз ви читаєте новину «Як Україна востаннє суперничала з Чехією - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути