Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2018 20:11

Як Україна грала зі Словаччиною у відборі на Євро-2016

Як Україна грала зі Словаччиною у відборі на Євро-2016
Пятов забивав словакам, але гол не зарахували, через порушення правил.

В неділю збірна України зіграє другий матч групового етапу Ліги Націй УЄФА. Суперником буде збірна Словаччини. Gazeta.ua пропонує згадати останні матчі цих команд між собою.

Зі словаками наша збірна перетинались не так давно - у відборі на Євро - 2016. В першому матчі, який відбувся в Києві на НСК "Олімпійський" Україна зазнала мінімальної поразки 0:1.

Матч виявився дуже напруженим, з великою кількістю боротьби. Україна мала шанс зрівняти рахунок на останніх хвилинах матчу, але гол Андрія Пятова був скасований, через порушення правил.

Відбір на Євро-2016

1 тур, Група С

Україна - Словаччина - 0:1

Гол: 17, Роберт Мак

Через півроку українці поїхали в гості до словаків. Нашій команді була вкрай необхідна перемога для продовження боротьби за другу сходинку. Але не вдалось, матч завершився нудними нулями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як збірна України забивала після повернення до Львова

В листопаді 2017 Україна та Словаччина зустрілись знову. Щоправда, цього разу це був товариський матч. Наші перемогли - 2:1. Кілька днів тому Словаччина зіграла товариський матч зі збірною Данії. Наші майбутні суперники розгромили суперника з рахунком 3:0. Могли забити й більше, бо в Данії на цей матч були викликані гравці другого-третього дивізіону. У основної команди наразі конфлікт з місцевою федерацією футболу.

Зараз ви читаєте новину «Як Україна грала зі Словаччиною у відборі на Євро-2016». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути