вівторок, 05 вересня 2017 14:01

Як судить вчитель, який виведе на поле гравців Ісландії та України

Як судить вчитель, який виведе на поле гравців Ісландії та України
Вільям Коллам ще не судив матчі збірної України. Фото: forzajuve.ru

Матч кваліфікації КС-2018 між збірними Ісландії та України, який відбудеться сьогодні, обслуговуватиме шотландська бригада арбітрів на чолі з 38-річним Вільямом Колламом. Є арбітром ФІФА з 2006-го. За рік почав обслуговувати відбірні матчі на Кубок світу та чемпіонати Європи. "Цивільна" спеціальність - вчитель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це найкраще, що було в моєму житті": збірна України прилетіла в Ісландію

"Це типовий британський арбітр, який дає грати. Не стане чіплятися без серйозних підстав, але якщо впевнений, що правий, гнутиме свою лінію, - характерізує суддю заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов. - Якщо гравці стримуватимуть свої емоції і правильно поводитимуться, не повинно бути проблем з боку суддівства. На важливі матчі призначають сильних і досвідчених арбітрів".

Вільямом Коллам раніше не обслуговував матчі збірної України. Але при цьому мав справу з нами на клубному рівні. Зокрема, обслуговував минулорічний поєдинок Ліги чемпіонів між "Динамо" та "Наполі", який завершися поразкою киян, 1:2.

Матч збірних Ісландії та України відбудеться сьогодні, 5 вересня, на стадіоні "Лейгардальсведлюр" в Рейк'явіку. Початок о 21:45, текстовий он-лайн проведе наш сайт. Підтримає нашу команду в Ісландії ціла армія вболівальників з фан-руху "Вірні збірній". Уперше фанати полетіли на виїзну гру в одному літаку з футболістами.

Попередню гру у Харкові проти збірної Туреччини наша команда виграла з рахунком 2:0. Обидва голи Андрія Ярмоленка були забиті з порушенням правил. Обслуговував матч іспанець Давид Фернандес Борбалан.

Турнірне становище команд у групі І після 7-ми турів є таким: Хорватія - 16 очок, Україна - 14, Ісландія - 13, Туреччина - 11, Фінляндія - 4, Косово — 1.

Зараз ви читаєте новину «Як судить вчитель, який виведе на поле гравців Ісландії та України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути