неділя, 03 вересня 2017 15:09

Як Ярмоленко в Харкові забивав туркам

Як Ярмоленко в Харкові забивав туркам
Андрій Ярмоленко в Харкові забив туркам два скандальних голи. Фото: ffu.org.ua

Збірна України здобула перемогу над Туреччиною в 7-му турі відбору на Кубок світу-2018. Зустріч у Харкові 2 вересня завершилася перемогою синьо-жовтих над командою Мірчі Луческу з рахунком 2:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Гастролер" Луческу допоміг Україні здобути перемогу

Матч розпочався з активних атак і постійного пресингу збірної України. Свої моменти протягом двох хвилин втратили Коваленко та Степаненко. Але на 18-й хвилині наша команда вийшла вперед. Відзначився Андрій Ярмоленко, який отримав передачу в штрафний від Степаненка і не залишив шансів голкіперу турків Бабаджану. Щоправда, арбітр перед цим не помітив офсайд у новоспеченого гравця дортмундської "Боруссії".

На 41-й хвилині Ярмоленко оформив дубль. Коноплянка, здійснивши рейд лівим флангом, віддав у штрафний на Андрія. Той витримав паузу і, поклавши на газон захисників і голкіпера, пробив у порожні ворота. При цьому суддя не помітив, що гольовий пас Коноплянка віддавав після того, як м'яч вийшов за межі поля. В другому таймі Туреччина намагалися відігратися, але рахунок у цій грі більше не змінився.

Після цієї перемоги команда Андрія Шевченка вийшла в лідери групи. Але остаточно ситуація стане зрозумілою після того, як сьогодні свій матч дограють збірні Хорватії та Косово: гру було зупинено через сильний дощ. Ще в одному матчі Фінляндія вдома перемогла Ісландію 1:0

В наступному турі збірна України зіграє саме проти Ісландії на виїзді. Матч в Рейк'явіку відбудеться 5 вересня о 21:45. Текстовий онлайн проведе наш сайт, телетрансляція – ТРК "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Як Ярмоленко в Харкові забивав туркам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути