субота, 02 вересня 2017 14:00

"Полюбляє красиві жести, але стійкий до провокацій" - про арбітра матчу Україна - Туреччина

"Полюбляє красиві жести, але стійкий до провокацій" - про арбітра матчу Україна - Туреччина
Давид Фернандес Борбалан раніше не судив матчі збірної України. Фото: dynamo.kiev.ua

Матч кваліфікації Кубка світу-2018 між збірними України та Туреччини обслуговуватиме бригада арбітрів на чолі з 44-річним іспанцем Давидом Фернандесом Борбаланом. Судить міжнародні поєдинки з 2010 року. У нефутбольному житті працює підприємцем.

"Вважається, що хороший арбітр - це непомітний арбітр. Однак Борбалана це не стосується, - каже заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов. - Як і багато іспанських арбітрів полюбляє бути в центрі уваги, красиві жести. При цьому є одним з найсильніших представників іспанської школи".

"Борбалан стійкий до провокацій, до того ж матч, слава Богу, не в Туреччині. Він добре знає, з ким доведеться працювати, манеру тренера, окремих гравців. За коректної і правильної поведінки проблем в матчі стосовно суддівства не має бути", - резюмує журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На боці України натовп, який хоче бачити команду в Росії" - Луческу

Давид Фернандес Борбалан раніше не обслуговував поєдинки збірної України, але працював з українськими клубами. У 2015 році судив матч групового етапу Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Маккабі" Тель-Авів (2:0). А минулого року працював на матчі, в якому "Динамо" вдома програло португальській "Бенфіці" (0:2).

Матч кваліфікації КС-2018 між збірними України та Туреччини відбудеться в суботу, 2 вересня, в Харкові. Початок зустрічі о 21:45, текстовий онлайн проведе сайт Gazeta.ua, телетрансляція - ТРК "Україна".

Після шести турів відбору наша команда за додатковими показниками поступається саме Туреччині, перебуваючи на 4-му місці. У команд по 11 очок. Лідирує збірна Хорватії, на другому місці Ісландія - по 13 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Полюбляє красиві жести, але стійкий до провокацій" - про арбітра матчу Україна - Туреччина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути