середа, 26 грудня 2007 18:14

Як Шева робив дубль в грі з "Астон Віллою" (ФОТО)
20

 Справжню голову феєрію побачили прихильники футболу у черговому поєдинку Англійської прем"єр-ліги. На лондонському стадіоні "Стенфорд Брідж" зустрічались місцевий "Челсі" та "Астон Вілла" з Бірмінгема. На двох команди розписались у воротах один одного по чотири рази, причому нічию гості вирвали вже в компенсований арбітром Філом Даудом час. Але не все це, і навіть не три червоні картки цікавить українських вболівальників, а гра Андрія Шевченко. У цій зустрічі він їх порадував, зробивши дубль і зробивши свою справу був на 83-й хвилині замінений на Райта-Філіпса. І не провина Шеви, що його партнери не змогли втримати перемогу.

Розпочиналось все для "Челсі" не дуже добре, а саме з двох пропущених у першому таймі м"ячів. Дубль зробив Мелоні, який спочатку розстріляв Чеха з трьох метрів - 0:1, а потім після його удару серйозно помилився голкіпер господарів, який вийшов на поле з травмою - 0:2.


Вже в доданий до першого тайму час свій перший гол у матчі забив Шевченко. Найт збив у карному майданчику Баллака, за що отримав червону картку, і Андрій без проблем з одинадцятиметрової позначки переграв голкіпера "Астон Вілли" Карсона - 1:2.

На 50-й хвилині український нападник створив маленький шедевр. Прийнявши м"яч метрах в двадцяти від воріт він і сильним пострілом відправив його в ціль, зрівнявши рахунок- 2:2.

Крім дубля на рахунку Шеви у цьому матчі ще і голева передача на Алекса, який одним рухом звільнився від Дейвіса і пробив точно в дальній кут - 3:2 на користь "Челсі".

Радість господарів тривала лише шість хвилин, поки Лаурсен після подачі кутового не випередив захисників і пробив ногою повз Чеха - 3:3.

Зовсім скоро кількість гравців на полі стала рівною - по десять. Рікардо Карвалью ледь не зламав ногу Агбонлахору і був справедливо відправлений відпочивати в роздягальню.


На 87-й хвилині Баллак чудово виконав штрафний удар і відправив м"яч в ворота гостей, зробивши рахунок 4:3.

Але і це ще не все. На останній хвилині Ешлі Коул зіграв рукою на лінії воріт, отримав червону картку і Беррі з пенальті поставив остаточну крапку у цьому феєричному поєдинку - 4:4.

Фото REUTERS

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Як Шева робив дубль в грі з "Астон Віллою" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути