Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 14:38

Як "Шахтар" громив ЦСКА (ФОТОРЕПОРТАЖ)
6

"Шахтар" блискуче розібрався з ЦСКА і вийшов у фінал Кубка Першого каналу, який проходить в Ізраїлі.

"Гірники" за всіма статтями переграли московських армійців. Якщо в першій половині ЦСКА ще хоч щось вдавалося попереду, то в другій 45-хвилинці "Шахтар" просто "з"їв" екс-чемпіонів Росії.

Як і в першому своєму матчі на КПК Шахтар досить швидко відкрив рахунок . І знову зробив це Фернандіньо, який поступово перетворюється на одного з лідерів команди Луческу.

Вже на шостій хвилині напроти назви "Шахтаря" горіла одиниця. Ілсіньо увірвався в штрафний майданчик армійців справа, пробив, Акінфєєв виручив, Гладкий не зумів добити, але з третьої спроби це вдалося Фернандіньо.

Статус-кво було відновлено дуже швидко. Подача Джанера з правого флангу знайшла голову Ігнашевіча.

"Шахтар" не зупинявся, плетучи мережива зі своїх атак біля воріт Ігоря Акінфєєва. Брандао і Гладкий протягом декількох хвилин перевіряли на міцність каркас армійських воріт. "Гірники" не зменшували обертів і повністю контролювали ситуацію на полі. Жодних шансів у ЦСКА щось змінити не було.

В кінці першої половини підопічні Луческу вийшли вперед. Це зробив Брандао, але, правда, з другої спроби. Гладкий фантастичною передачею вивів бразильця на побачення з Акінфєєвим, той спочатку врятував, але другий удар виявився результативним. З тим і пішли на перерву.

У другому таймі "Шахтар" дуже грамотно побудував свою гру, зосередившись на обороні і лише іноді вибираючись в контратаки. А гол був забитий гравцем ЦСКА, правда, в свої ворота. Це зробив Василь Березуцький за участі Даріо Срни. Хорват справа сильно прострілив, м"яч потрапив в захисника армійців, від якого і закотився в сітку.

Результат зустрічі був вирішений. У час, що залишився, тренери "порадували" нас незчисленною кількістю замін, а "Шахтар" порадував перемогою. Впевненою і незаперечною. Тепер донеччани чекають суперника по фіналу.


За матеріалами: Football.ua

Фото: УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Як "Шахтар" громив ЦСКА (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути