понеділок, 14 травня 2018 20:11

Як Ломаченка підтримували у Нью-Йорку (фото)
3

Ломаченка підтримали у Нью-Йорку
Фото: gazeta.ua
Ломаченка підтримали у Нью-Йорку
Ломаченка підтримали у Нью-Йорку

У неділю відбувся один з найочікуваніших поєдинків в світі боксу. У другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко вийшов в ринг легендарної арени Медісон Сквер Гарден. Суперником був володарем титулу Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) в легкій вазі венесуельцем Хорхе Лінаресом.

Без підтримки співвітчизників Василь не залишиться - на арені було близько півсотні українських прапорів і та армія прихильників українця, які підтримували Василя впродовж всього поєдинку.

"Я вирішив полетіти в Нью-Йорк в останній момент - ще вранці був в Києві, - розповів Олександр Бойко, біля якого акуратно розкладений великий український прапор. - Полетів, тому що хочу стати очевидцем ери Ломаченка. Раніше ми як діти раділи перемогам Кличка. Тепер в України є новий привід для радості. Це - Василь Ломаченко! Завдяки таким людям наша країна як бренд міцнішає і сильніше. Наша країна має великий потенціал сильних, вольових людей як в спорті, так і в інших сферах. Головне чітко знати, чого ми хочемо і до цього наполегливо йти. Цю цілеспрямованість нам наочно демонструє Василь. Будемо тримати кулаки і віримо в його перемогу", - розповів Олександр Бойко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чемпіон світу хоче битися з Ломаченком

Василь Ломаченко у десятому раунді нокаутував чемпіона світу за версією WBA у легкій вазі, венесуельця Хорхе Лінареса. Перед тим у шостому Василь сам побував у нокдауні. Вперше серед профі і вдруге у боксі. Gazeta.ua статистично підсумовує цей бій і заглядає трохи вперед.

Зараз ви читаєте новину «Як Ломаченка підтримували у Нью-Йорку (фото)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути