Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2018 12:17

Як "Ліверпуль" видворив із Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" - відео

Як "Ліверпуль" видворив із Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" - відео
Салах (праворуч) відіграв одну з головних ролей у перемозі над "Манчестер Сіті"

У повторному матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Ліверпуль" у гостях переміг "Манчестер Сіті" (2:1) і пробився у півфінал турніру.

Господарі забили вже в дебюті: на 2-й хвилині ван Дейк невдало виніс м'яч, Фернандіньо гострим пасом знайшов Стерлінга, той у дотик відпасував на Жезуса, а Габріель так само в дотик зробив результативний удар. 1:0 - феєричний початок!

На 14-й хвилині арбітр Матео Лаос міг вилучати Мане, який жорстко зіграв проти Отаменді, виставивши ногу і врізавши супернику в пах. Голкіпер Едерсон, якого Мане грубо травмував в матчі першого кола чемпіонату Англії (5:0), заштовхав Сіндіо. Однак рефері обмежився жовтою карткою для Мане. "Гірчичник" заробив і воротар "Ман Сіті".

На 30-й м'яч потрапив у руку Мілнеру в штрафному, Бернарду Сілва активно вказував арбітру, що треба призначати 11-метровий. Рефері нагородив півзахисника господарів попередженням.

Другий тайм Пеп Гвардіола розпочав на трибунах: наставник "Ман Сіті" активно протестував проти незарахованого арбітром голу і був вилучений з лави запасних

Відмінний момент не використав "Манчестер Сіті" на 41-й хвилині: Бернарду Сілва за меж штрафного пробив у стійку. По ходу м'яч зачепив голову Ловрена.

За хвилину гості удруге пропустили: після відскоку від Мілнера м'яч у сітку переправив Сане, однак арбітр, незрозуміло чому, відмінив взяття воріт.

На останній хвилині першого тайму шикарний момент був у "Ліверпуля": Салах вивів віч-на-віч з голкіпером Окслейда-Чемберлена, який обіграв Едерсона, але з гострого кута не влучив у порожні ворота.

Другий тайм Пеп Гвардіола розпочав на трибунах: наставник "Ман Сіті" активно протестував проти незарахованого арбітром голу і був вилучений з лави запасних.

На 56-й хвилині в атаці у відповідь Салах проявив приголомшливе самовладання і забив дуже важливий м'яч - 1:1.

Після цього манчестерці збавили оберти, а "Ліверпуль" за допомогою Фірміно вирвав перемогу - 2:1.

До вашої уваги відео голів і огляд матчу:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рома" - "Барселона" 3:0, "Ліверпуль" - у півфіналі

За сумою двох чвертьфінальних матчів Ліги чемпіонів "Ліверпуль" розгромив "Манчестер Сіті" з рахунком 5:1. Ще одніє поразки цього сезону підопічні Юргена Клоппа завдали супернику в чемпіонаті Англії - 4:3.

Зараз ви читаєте новину «Як "Ліверпуль" видворив із Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути