четвер, 01 жовтня 2009 11:42

Ахметов дає останній шанс Адріано і Гладкому

Ахметов дає останній шанс Адріано і Гладкому

Напередодні матчу групового етапу Ліги Європи з белградським "Партизаном" президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов відвідав відкрите тренування клубу і поспілкувався з журналістами.

Серед іншого Ахметов зазначив, що Луїс Адріано і Олександр Гладкий мають продемонструвати свої найкращі якості, інакше ім буде вказано на двері.

"Сьогодні є шанс і в Луіса Адріано, і у Саші Гладкого — хай покажуть, на що вони здатні. Якщо вони будуть увесь час тільки подавати великі надії, тоді доведеться це робити в іншій команді. Тоді взимку будемо думати над посиленням цієї позиції. Приймаючи таке рішення, не потрібно квапитися. Сама ситуація підкаже рішення", - зазначив Ахметов.

З приводу лінії захисту президент "Шахтаря" висловився більш оптимістично.

"Ракицький показав і довів, що він цього вартий. Головне, щоб голова не закрутилася від успіхів. Якщо Ярослав буде з гідністю долати труднощі, у що я вірю і у чому переконаний, то, вважаю, в цього хлопця велике майбутнє.

Коли ми віддавали Чигринського, Луческу мені казав: "Президенте, йдіть на цей трансфер, я впевнений, що Ракицький заграє і ми будемо рухатися вперед". Крім того, гра Ракицького та Віценця показала мету нашої Академії, для юних футболістів це чудова мотивація. Але працювати треба всім, і молодим, і досвідченим гравцям, місце у складі не гарантовано нікому".

Gazeta.ua за матеріалами прес-служби ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Ахметов дає останній шанс Адріано і Гладкому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути