Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2008 18:42

Ягр став найкращим снайпером КХЛ

Чеський форвард Яромир Ягр, який виступає за клуб Континентальної хокейної ліги (КХЛ) "Авангард", очолив список кращих снайперів турніру.

30 вересня в матчі з ніжегородським "Торпедо" Ягр закинув дві шайби і довів число своїх голів до десяти. Зустріч завершилася перемогою "Авангарду" з рахунком 4:3.

Свою першу шайбу чеський нападаючий закинув на 20-ій секунді другого періоду, відкривши рахунок. Після цього "Торпедо" забило два голи, але на 30-ій хвилині зустрічі Ягр відновив рівновагу (2:2).

На другу перерву команди пішли за рахунку 3:2 на користь "Торпедо" після того, як Єгор Шастін реалізував булліт у ворота "Авангарду". У третьому періоді перемогу омському клубу принесли Якуб Клепіш і Олексій Черепанов.

Закинувши дев"яту і десяту шайби в сезоні, Ягр випередив в списку кращих снайперів чемпіонату КХЛ словака Марселя Хоссу з ризького "Динамо", на рахунку якого дев"ять голів.

У активі форварда збірної Росії Даніса Заріпова ("Ак Барс") і чеха Яна Марека (магнітогорський "Металург") по вісім шайб. У списку кращих бомбардирів Ягр (15 очок) піднявся на третє місце. Його випереджають Сергій Мозякін з "Атланта" (17 очок) і Марек (16).

Після перемоги над "Торпедо" "Авангард" набрав 26 очок в 13 матчах і зміцнив лідерство в дивізіоні Харламова. У звідній таблиці чемпіонату КХЛ омська команда поступається тільки "Атланті" (28 очок після 11 ігор). Відзначимо, що переможна серія "Авангарду" досягла семи матчів.


lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Ягр став найкращим снайпером КХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути