вівторок, 11 січня 2011 14:50

Агассі заробив $ 4000 за фото своєї оголеної дружини

Агассі заробив $ 4000 за фото своєї оголеної дружини

Знаменитий тенісист Андре Агассі показав людині фотографії своєї оголеної дружини Штеффі Граф. Невідомий заплатив за це $ 4 тис.

Однак, як повідомляє популярна німецька газета Bild, гроші пішли не в кишеню чоловіка, а на потреби благодійності.

У ці вихідні Агассі виступав на благодійному турнірі на Тайвані, де відбувся аукціон підписаних ним ракеток і іншої атрибутики. Коли одна порцелянова тарілка не викликала у публіки великого інтересу, американець вигукнув у зал: "Тому, хто мені запропонує за неї більше чотирьох тисяч доларів, я покажу фотографію моєї дружини в оголеному вигляді, зроблену за допомогою мобільного телефону".

Такий аргумент подіяв одразу. На сцену негайно вистрибнув якийсь азіат. Він заплатив потрібну суму, після чого Агассі, шлюб якого з Граф вважається зразковим і триває вже дев'ять років, показав тільки йому заповітне фото. Щасливчик від душі розсміявся і обняв переможця Вімблдону та Олімпійських ігор.

Раніше повідомлялося, що американець Андре Агассі вибачився перед своїм співвітчизником Пітом Сампрасом за пародію на нього під час виставкового матчу перед стартом турніру в Індіан-Уеллсі.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Агассі заробив $ 4000 за фото своєї оголеної дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути