Ексклюзиви
середа, 15 липня 2009 10:53

Адвокат вимагає звільнити вдову Артуро Гатті

Адвокат вимагає звільнити вдову Артуро Гатті

Адвокат Аманди Родрігес, вдови колишнього чемпіона світу з боксу Артуро Гатті, зажадав звільнити її з-під варти. Гатті був убитий 11 липня в готелі бразильського міста Порту-де-Галіньяс, а Родрігес звинувачують в його вбивстві. Вдова боксера свою провину заперечує.

Суд повинен розглянути клопотання адвоката Родрігес в середу, 15 липня. Раніше адвокат стверджував, що дружина Гатті була дуже "крихітною", щоб убити боксера.

Вранці 11 липня (за місцевим часом) Родрігес викликала поліцію, повідомивши, що вона виявила тіло Гатті в їх номері. Незабаром вдова боксера стала головною підозрюваною, а потім її узяли під варту і пред"явили офіційне звинувачення у вбивстві Гатті.

За словами слідчих, Родрігес заплуталася в свідченнях і не змогла пояснити, як вона провела близько десяти годин в номері з мертвим чоловіком, не помітивши, що він мертвий. Гатті і Родрігес проводили в Бразилії (на батьківщині дружини боксера) другий медовий місяць. З ними був їх десятимісячний син, якого тепер віддали сестрі Родрігес.

Поліція з"ясувала, що Гатті був задушений ремінцем від жіночої сумки, виявленому в номері. Крім того, на потилиці боксера виявили рани, нанесені кухонним ножем. Ці рани не могли стати причиною смерті Гатті. Увечері 10 липня у боксера і його дружини відбулася сварка, в ході якої Гатті штовхнув Родрігес, і вона впала на землю, отримавши незначні удари ліктя і підборіддя.

Гатті відправився в готель разом з сином, а Родрігес повернулася пізніше. Номер сім"ї знаходився на другому поверсі готелю, а двері закривалися магнітним ключем. Поліція не виявила слідів злому і не вважає за можливе, що Гатті був убитий третьою особою. Версію про самогубство слідчі також не розглядають.

До того, як вийти заміж за Гатті, Родрігес була стриптизеркою і працювала в одному з клубів Нью-Йорка, де і познайомилася з боксером. Друзі Гатті (колишній чемпіон світу з боксу Аселіно Фрейтас і актор Чак Зіто) стверджують, що боксер і його дружина хотіли розлучитися.

Артуро Гатті, якому було 37 років, провів на професійному рингу 49 боїв, здобув 40 перемог (31 - нокаутом) і зазнав дев"ять поразок. Він був чемпіоном світу в двох вагових категоріях - до 59 кілограмів і до 63,5 кілограма.

За матеріалами Associated Press, Лента

Зараз ви читаєте новину «Адвокат вимагає звільнити вдову Артуро Гатті ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути