вівторок, 18 травня 2010 11:58

Адвокат тренуватиме збірну Росії чотири роки

Адвокат тренуватиме збірну Росії чотири роки

Новий головний тренер збірної Росії з футболу Дік Адвокат підписав чотирирічний контракт з Російським футбольним союзом (РФС). Про це заявив президент РФС Сергій Фурсенко, повідомляє РІА Новини.

За даними інтернет-видання Sportbox.Ru, Адвокат, про призначення якого тренером збірної Росії було оголошено 17 травня, також підписав "Кодекс честі російського футболу".

Контракт Адвоката складений за схемою "2 +2" (на два роки з можливістю продовження ще на два). Контракт набуде чинності 31 липня, коли закінчиться термін угоди колишнього наставника збірної Росії Гуса Хіддінка.

Фурсенко 17 травня сказав, що Адвокат буде отримувати менше Хіддінка, зарплата якого становила сім мільйонів євро на рік. Точна сума заробітку нового тренера, за словами президента РФС, буде залежати від результатів команди.

За інформацією газети "Советский спорт", зарплата Адвоката складе п'ять мільйонів євро на рік. Газета "Известия" наводить інші дані - за версією цього видання, Адвокат буде заробляти в збірній 11 мільйонів євро на рік.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Адвокат тренуватиме збірну Росії чотири роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути