понеділок, 10 грудня 2007 12:41

Адріано знову визнали найгіршим футболістом італійської Серії A

Бразильський нападник італійського "Інтера" Адріано визнаний гіршим футболістом Серії A у 2007 році. Гравець отримає символічний приз "Bidone d"oro" ("Золотий сміттєвий ящик" або "Золоте відро для сміття"), що вручається популярною в Італії радіостанцією "RadioRai2" за підсумками опиту уболівальників, другий рік підряд.

Головними конкурентами Адріано в 2007 році стали його співвітчизники, два гравці "Мілана" - воротар Діда і форвард Роналдо.

Велику частину сезону-2006/07 Адріано пропустив через травми і психологічні труднощі. В даний час форвард знаходиться в Бразилії, де проходить курс лікування. Сам футболіст визнав, що через постійні неприємності він став набагато більше вживати алкогольні напої. Адріано пообіцяв, що він справиться зі всіма виниклими у нього неприємностями і повернеться у великий футбол.

- Кажуть, що я намагався боротися з труднощами за допомогою алкоголю. У всіх бувають важкі часи, а я звичайна людина. Я сподіваюся справитися зі всім цим, знову зробити свою сім"ю щасливою і повернутися у футбол, який я люблю більше всього. Я хочу знову посміхатися, - заявив Адріано, інформує www.lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Адріано знову визнали найгіршим футболістом італійської Серії A». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути