четвер, 05 листопада 2009 18:55

Адріано використовували для реклами наркотиків

Адріано використовували для реклами наркотиків

Торговці наркотиками використовували зображення футболіста збірної Бразилії Адріано для того, щоб підвищити продажі свого товару. Поліція Ріо-де-Жанейро вилучила у наркоторговців більше 1350 кристалів крека, великої кількості пакувального матеріалу, а також наклейок із зображенням Адріано, який виступає за найпопулярніший клуб Бразилії "Фламенго". Про це пише бразильське видання Jornaldo Brasil.

За даними видання, наркоторговці розраховували, що упаковки їх товару із зображенням відомого футболіста матимуть підвищений попит. Як відзначає Jornaldo Brasil, на наклейках використано зображення Адріано у футболці його колишньої команди - міланського "Інтера".

Адріано виступав за "Інтер" з 2001 по 2009 роки, але з 2005 року форварда переслідували різні труднощі. Після смерті батька нападаючий приохотився до алкоголю і розгубив спортивну форму. У 2008 році Адріано на правах оренди виступав за бразильський "Сан-Паулу", а в січні 2009 року повернувся в "Інтер".

У березні 2009 року 27-річний Адріано залишив розташування міланського клубу і виїхав до Бразилії. Два тижні про його місцезнаходження було невідомо, а ЗМІ повідомляли, що Адріано підсів на наркотики і намагався покінчити життя самогубством. Повідомлялося також, що форвард вирішив завершити кар"єру.

У травні 2009 року Адріано підписав контракт з "Фламенго". Адріано з 15-у м"ячами входить до числа найкращих бомбардирів чемпіонату країни. Завдяки успішній грі за "Фламенго" Адріано повернувся в збірну Бразилії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Адріано використовували для реклами наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути