понеділок, 06 квітня 2009 19:05

Блудний Адріано знайшовся: форвард "Інтера" в Бразилії

Блудний Адріано знайшовся: форвард "Інтера" в Бразилії

Бразильська футбольна федерація прояснила ситуацію із зникненням гравця італійського "Інтеру" Адріано.

Форвард повинен був повернутися із збірної в розташування "Інтера" минулої п"ятниці, проте запланованим рейсом не вилетів. Його місцерозташування довгий час залишалося таємним. Пішли чутки, що гравця заарештували після вечірки, викрали або навіть убили.

Ці повідомлення спростували агент гравця і бразильська футбольна федерація. За їхніми словами, гравець знаходиться вдома по сімейних обставинах. "Адріано в даний момент удома, в колі своїх родичів в Ріо-де-Жанейро, - говориться в заяві федерації. - Футболіст постійно на зв"язку з головним тренером збірної Дунгою і керівництвом "Інтеру". Він сповістив їх про те, що потрапив в складну життєву ситуацію. Хочемо спростувати всі чутки і домисли - Адріано зараз удома, разом з сім"єю".

Він сповістив їх про те, що потрапив у складну життєву ситуацію

Свої припущення висловив також партнер Адріано по збірній Кака: "У нього були проблеми з ногою, і ми разом ходили на фізіотерапію. У ті дні він був абсолютно спокійний, у нього все було нормально. Я так зрозумів, що у нього був дозвіл затриматися на батьківщині на декілька днів, але потім "Інтер" заявив, що це не так. Давайте сподіватися на краще і на те, що він не завершить кар"єру, тому що він відмінний хлопець", - цитує бразильця Guardian.

За матеріалами livesport.ru,  Guardian.

Зараз ви читаєте новину «Блудний Адріано знайшовся: форвард "Інтера" в Бразилії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути