пʼятниця, 24 квітня 2009 17:52

"Інтер" і Адріано розійшлися миром

"Інтер" і Адріано розійшлися миром

Міланський "Інтер" розірвав контракт з бразильським нападаючим Адріано. В кінці березня цього року форвард відправився в коротку відпустку до Бразилії, але не повернувся в команду у встановлені терміни. За взаємною домовленостю між клубом і Адріано, контракт вважається недійсним з 1 квітня, повідомляє офіційний сайт "Інтеру".

Документ про розірвання угоди вже відправлений до Футбольної ліги Італії. У офіційній заяві "Інтер" дякує Адріано за вісім років в цій команді і за 74 забитих гола.

Адріано вживав наркотики і покінчив життя самогубством

27-річний нападаючий перейшов в міланський клуб в 2001 році з бразильського "Фламенго". У 2002-2003 році він виступав на правах оренди за "Фіорентину" і "Парму", а в 2004 році повернувся в "Інтер". Адріано є чемпіоном Італії, володарем Кубка і Суперкубка країни.

Останніми роками бразилець зловживав спиртними напоями і одного разу лікувався від алкоголізму. В кінці березня 2009 року він відправився на батьківщину і протягом декількох днів не виходив на зв"язок. У бразильських ЗМІ у той час з"явилися чутки, що Адріано вживав наркотики і покінчив життя самогубством.

Газета Lance написала, що нападаючий заявив головному тренерові збірної Бразилії Дунзі про бажання завершити кар"єру. Адріано спростував зведення про вживання наркотиків. Що стосується подальшої футбольної кар"єри, то гравець, за його словами, ще не ухвалив остаточного рішення.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Інтер" і Адріано розійшлися миром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути