вівторок, 25 січня 2011 12:22

Адамек домовився про бій з одним із братів Кличків

Адамек домовився про бій з одним із братів Кличків

Польський боксер-важкоатлет Томаш Адамек домовився про бій з одним з братів Кличків. Поєдинок пройде у вересні на одному із стадіонів, побудованих в Польщі до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Точне місце проведення поєдинку поки невідомо, але передбачається, що бій пройде у Варшаві чи Вроцлаві. Про це повідомляє ESPN.

Адамек підписав угоду, за умовами якої бій відбудеться в тому випадку, якщо польський боксер виграє проміжний поєдинок, який відбудеться в квітні, а хоча б один з братів Кличків успішно проведе захист чемпіонського титулу.

Адамек вийде на ринг 9 або 16 квітня, а його суперник поки не визначений. Раніше передбачалося, що польський боксер може зустрітися з нігерійцем Семюелом Пітером у рамках турніру за статус обов'язкового претендента на титул IBF (Міжнародна боксерська федерація), що належить Володимиру Кличку. Проте, досягши домовленості з Кличком, Адамек вже отримав шанс стати чемпіоном світу, тому бій з Пітером, швидше за все, не відбудеться.

Віталій Кличко, якому належить титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада), 19 березня проведе бій з кубинцем Одланьєром Солісом. Володимир Кличко буде захищати титули IBF і WBO (Всесвітня боксерська організація) 30 квітня в поєдинку з британцем Дереком Чісорою.

Якщо обидва Кличко програють свої бої, поєдинок з Адамеком зірветься. Якщо програє тільки один з братів, польський боксер зустрінеться з тим з українців, хто зумів захистити чемпіонський титул. Якщо обидва Клички у своїх боях здобудуть перемоги, вони самі вирішать, хто вийде на ринг проти Адамека (більш імовірно, що це буде Володимир Кличко).

Адамек провів на професійному рингу 43 бої, в яких він здобув 42 перемоги (27 - нокаутом) і зазнав однієї поразки. Адамек ставав чемпіоном світу у ваговій категорії до 79,3 кілограми і у вазі до 90,9 кілограмів.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Адамек домовився про бій з одним із братів Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути