субота, 02 червня 2018 15:04

Абрамович продасть "Челсі" більш ніж за мільярд фунтів

Абрамович продасть  "Челсі" більш ніж за мільярд фунтів
Абрамович хоче продати "Челсі". ФОто: championat.com

Російський олігарх Роман Абрамович збирається продати футбольний клуб "Челсі". Бізнесмен має намір виручити 1,17 млрд фунтів з продажу клубу. Також "Челсі" призупинив роботи з проектування нового стадіону.

"Абрамович є єдиним власником лондонського клубу через компанію Fordstam Ltd. і з моменту покупки "Челсі" вклав в команду порядку 1,17 млрд фунтів. Згідно з офіційними даними, тільки в сезоні 2016/17 російський бізнесмен вклав в клуб 34 млн фунтів. Видання Forbes оцінює вартість клубу в 1,44 млрд фунтів, згідно аудиторської компанії KPMG сума становить 1,26 млрд фунтів.

"Челсі" призупинив роботи з проектування нового стадіону. У заяві на офіційному сайті команди було сказано, що рішення пов'язане з несприятливими фінансовими прогнозами. "Клуб не встановив жодних часових рамок для перегляду даного рішення. Рішення було прийнято в зв'язку з несприятливим інвестиційним кліматом ", - повідомляє sports.ru.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Росії радіють, що їхній Рома перехитрив англійців"

Раніше у Абрамовича виникли проблеми з отриманням британської візи. Через що не зміг потрапити на фінал Кубку Англії "Челсі" - "Манчестер Юнайтед"(1:0). В середині травня ЗМІ Великобританії повідомили про те, що процес продовження британської візи, яку запросив Абрамович затягнувся з невідомих причин. За кілька днів російський олігарх отримав громадянство Ізраїля.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович продасть "Челсі" більш ніж за мільярд фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути