Ексклюзиви
понеділок, 21 травня 2018 18:10

Визначився переможець Кубка Англії з футболу

Визначився переможець Кубка Англії з футболу
Тренер "Челсі" Антоніо Конте з Кубком Англії. Фото: Eurosport

У фінальному матчі Кубка Англії з футболу зустрілись принципові суперники. "Челсі" та "Манчестер Юнайтед" зійшлися в поєдинку на легендарному "Уемблі".

За рівної гри мінімальну перемогу святкували "сині". Єдиний гол у матчі забив Еден Азар. На 22 хвилині матчу бельгієць реалізував пенальті.

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью вважає що "сині" не заслужили на Кубок.

"Я не думаю, що "Челсі" заслужив перемогу в Кубку Англії, але вітаю їх. Я повинен відповідати рівню тренера "Манчестер Юнайтед" і вести себе шанобливо, але я думаю, що ми заслужили виграти сьогодні. Мені дуже цікаво, що зараз говорять по телебаченню або що пишуть люди, тому що, якби моя команда грала так, як "Челсі", то я уявляю, що б про нас писали.

Сьогодні нам не вистачило Лукаку. Важко грати проти команди, яка захищається удев'ятьох. Нам не вистачило потужного стовпа в атаці.

Відображення гри в тому, що Давід де Хеа не торкався м'яча. Він доторкнувся до нього тільки тоді, коли виймав його з сітки воріт. Челсі грав у прямолінійний футбол. Ми спробували різні варіанти гри, але блок оборони "Челсі" діяв компактно", – передає слова Моурінью "Футбол24".

Поділився своїми враженнями від матчу і наставник "аристократів" Антоніо Конте.

"Я не дуже задоволений грою своєї команди. Але ми грали проти сильного суперника і добилися результату. Я дуже радий за моїх гравців і наших уболівальників. Всі вони заслужили цю перемогу. Було непросто, на папері МЮ виглядав сильніше за "Челсі". Ми виграли за рахунок скромності і роботи.

Коли звикаєш перемагати щороку, то сезон на кшталт цього може створити проблеми. Під час подібного сезону трапляються моменти, коли у тебе є багато питань до самого себе. Думаю, в цьому важкому сезоні я довів, що є серійним переможцем. Це правда.

Я два роки в "Челсі". Щоб не сталося надалі, я назавжди полюбив ці кольори, цей клуб і цих уболівальників. Моя позиція щодо майбутнього не змінилася. Я не хочу чути ні про які пропозиції від інших клубів. Я поважаю контракт з "Челсі" і продовжу працювати в клубі", - сказав тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мессі вкотре виграв "Золоту бутсу"

Колишній клуб Алекса Фергюсона "Манчестер Юнайтед" виступив з офіційною заявою щодо стану здоров'я легендарного тренера.

Зараз ви читаєте новину «Визначився переможець Кубка Англії з футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути