Ексклюзиви
четвер, 08 листопада 2007 15:18

Абрамович готовий викласти за двох гравців "Локо" 25 мільйонів фунтів

Власник "Челсі" Роман Абрамович збільшив до 25 мільйонів фунтів суму відступних, які запропоновані московському "Локомотиву" за трансфер захисника збірною Сербії Браніслава Івановича і півзахисника збірної Росії Дініяра Білялетдінова, інформує www.sport-express.ru.

Цю операцію пов"язують з ім"ям Германа Ткаченко - близького друга Абрамовича. Одним з проектів Ткаченко, який заробив свій капітал в алюмінієвому бізнесі, є агентська контора ProSports Management, що представляє інтереси ряду футболістів.

Ткаченко разом з новим наставником "Челсі" Аврамом Грантом присутній в Москві на матчі чемпіонату Росії "Локомотива" з "Томью", в якому брали участь і Білялетдінов, і Іванович. За неофіційною інформацією, до серба виявляють цікавість ряд провідних італійських клубів, серед яких називають "Ювентус" і "Мілан".

"Челсі" необхідно підсилити склад з прицілом на Кубок африканських націй, який пройде в Гані з 20 січня по 10 лютого. На цей період лондонці будуть вимушені відпустити в свої національні збірні відразу чотирьох африканських футболістів - Дідьє Дрогба, Саломона Калу (обидва - Кот-д"Івуар), Мікаеля Ессьэна (Гана) і Джона Обі Мікела (Нігерія). 
Зараз ви читаєте новину «Абрамович готовий викласти за двох гравців "Локо" 25 мільйонів фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути