Ексклюзиви
четвер, 27 жовтня 2011 08:52

"Я вважаю, що "Динамо" зіграло добре" - Шевченко

"Я вважаю, що "Динамо" зіграло добре" - Шевченко

Нападаючий київського "Динамо" Андрій Шевченко вважає, що в матчі з "Шахтарем" його команді не вистачило везіння, пише ЛІГАБізнесІнформ.

"Ви знаєте, я вважаю, що "Динамо" добре зіграло. Але допустили помилки в обороні і трохи не пощастило з реалізацією своїх моментів. Ми вели гру, атакували, повторюся, дуже гідно грали. По такій грі "Динамо" сьогодні мало вигравати . "Шахтар" виявився хорошим виконавцем, вони використовували всі моменти, які виникали в ході гри. Скористалися нашими помилками і перемогли", - зазначив Шевченко, якого цитує прес-служба клубу.

"Ось бачите, десь нема везіння. Саша (Алієв) в штангу потрапив за рахунку 2:1, був ще удар, але м'яч потрапив у плече Рибки. У першому таймі досить-таки непогані моменти виникали, але ... "Шахтар"зумів реалізувати свої атаки і перемогти", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо", "Металіст", "Дніпро" і "Ворскла" вибули з Кубка України

"Команда повинна тримати певний рівень. Ми добре граємо, всі гравці викладаються на футбольному полі, є добра взаємодія. Команда грає першим номером, потрібно утримувати планку", - також зазначив він.

"Матч сьогодні була цікавий. "Шахтар" відійшов від своєї гри. Менше звичайного контролював м'яч, намагався грати більше другим номером. Вони використовували вільні зони, тому у "Динамо" було менше простору. Зате ми більше володіли м'ячем. За моментами гра сьогодні мусить закінчуватися мінімум в нічию", - сказав футболіст.

Нагадаємо, в матчі 1 / 8 фіналу Кубка України київське "Динамо" програло донецькому "Шахтареві" з рахунком 2:3.

Зараз ви читаєте новину «"Я вважаю, що "Динамо" зіграло добре" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути