понеділок, 23 квітня 2012 15:50

"Я відчув силу молитви" - Муамба вже ганяє м'яча зі своїм сином

Футболіст англійського клубу "Болтон" Фабріс Муамба, котрий переніс клінічну смерть під час матчу Кубка Англії з "Тоттенхемом", в інтерв'ю Daily Mirror заявив, що має намір відновити ігрову кар'єру в наступному сезоні.

"Дуже хочу знову вийти на футбольне поле. Сподіваюся, що в наступному сезоні це відбудеться", - наводить слова Муамба Daily Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравця "Болтона" Муамбу виписали з лікарні

17 квітня Муамба виписався з лікарні, де провів місяць. Футболіст продовжує процес реабілітації вдома і, як зізнався сам Муамба, він уже ганяє м'яча зі своїм трирічним сином.

Гра Кубка Англії між "Болтоном" і "Тоттенхемом" пройшла 17 березня. Наприкінці першого тайму Муамба впав на газон, що було викликано зупинкою серця. Лікарі 78 хвилин намагалися відновити серцебиття. Стан гравця оцінювався як критичний. Муамба три дні провів у комі, але після виходу з неї швидко пішов на поправку. За словами футболіста, йому допомогли вижити молитви оточуючих. "Я відчув силу молитви", - заявив футболіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Муамба гратиме з кардіостимулятором

Муамба збирається відвідати гру між "Болтоном" і "Тоттенхемом" у рамках 34 туру чемпіонату Англії. Матч відбудеться 2 травня на домашньому стадіоні "Болтона".

Зараз ви читаєте новину «"Я відчув силу молитви" - Муамба вже ганяє м'яча зі своїм сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути