неділя, 19 серпня 2012 14:28

"Я сиділа в роздягальні на місці Даріо Срни" - Ольга Саладуха відвідала "Донбас Арену"
8

Ольга Саладуха давно мріяла відвідати стадіон "Шахтаря"
Фото: ФОТО: shakhtar.com

Сьогодні, 19 серпня, у гостях на "Донбас Арені" побувала бронзовий призер лондонської Олімпіади в потрійному стрибку Ольга Саладуха. Вона давно мріяла відвідати стадіон, але цього не дозволяв щільний графік змагань, зборів, тренувань.

Чарівну дівчину в святая святих - роздягальні "гірників" - чекав сюрприз: іменна футболка і букет квітів від футболістів "Шахтаря". Така увага зворушила гостю.

"Спасибі величезне хлопцям за такий сувенір. Легка атлетика, як і футбол, - літні види спорту, тому наші робочі графіки збігаються, і мені ніяк не вдається повболівати за "Шахтар" на стадіоні. Коли є час, з чоловіком Денисом переживаємо біля телевізора. Він у мене пристрасний уболівальник. От заздритиме, коли дізнається, що я сиділа в роздягальні на місці Даріо Срни!"

Вийшовши з тунелю гравців, Саладуха окинула поглядом футбольне поле і поцікавилася, скільки метрів воно у довжину. Дізнавшись, що 105, прикинула:

"Це, значить, я можу його подолати у сім серій безупинних потрійних стрибків. У нас, до речі, на тренуваннях є така вправа."

В цей час група екскурсантів туру по "Донбас Арені" оглядала стадіон знизу, біля кромки. Побачивши призера Олімпіади, народ, природно, зрадів. Пішли групові та індивідуальні знімки, питання, побажання успіхів.

А потім Оля пішла в музей. Залишила побажання у Книзі відгуків і зізналася:

"Шахтар" - найкраща команда України! За кордоном, коли кажеш, що з Донецька, відразу піднімають великий палець вгору: "Знаю. Там є "Шахтар".

Зараз ви читаєте новину «"Я сиділа в роздягальні на місці Даріо Срни" - Ольга Саладуха відвідала "Донбас Арену"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути