Ексклюзиви
понеділок, 14 березня 2016 14:01

"Я прийшов заробити гроші. Дайте мені інструменти, а час покаже"- Генінсон

"Я прийшов заробити гроші. Дайте мені інструменти, а час покаже"- Генінсон
Володимир Генінсон. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Новообраний президент Української Прем'єр-ліги Володимир Генінсон сьогодні в приміщенні спортивно-інформаційного центру "Parimatch.ua" відповів на питання журналістів, торкнувшись безліч гарячих тем. Зокрема, йшлося про телевізійні права і єдиний телевізійний пул, оскільки однією з його цілей, за його словами, є зробити футбольний продукт прибутковим.

"Пропозиція телевізійників клубам впала майже в 6 разів - з 600 млн грн в минулому році до 102 в цьому. Буде створено робочу групу з представників усіх клубів. З двома ми вже спілкувалися, які готові виділити до цієї групи своїх маркетологів. Я поговорю з іншими клубами, щоб вони виділили своїх. І ми після цього почнемо переговори з представниками телетрансляторів, щоб підняти суму зі 102 млн грн наверх. Потрібно враховувати всі нюанси. Треба пам'ятати, що люди, які живуть в Європі, не знають наш менталітет. І кожна маркетингова програма повинна бути адаптована під економічну ситауацію. У нас є свої люди, які пропишуть стратегію короткострокову і довгострокову. Ці люди будуть в штаті Прем'єр-ліги."

Як клуби обирали Генінсона президентом прем'єр-ліги

"Не буде єдиного пулу, якщо телетранслятори не виведуть це на міжнародний ринок. Я прийшов, щоб постаратися заробити гроші. Дайте мені інструменти, а час покаже. З усіма ще не встиг зустрітися. Жоден поки не сказав, що він права не передасть. Для них є пропозиція телетранслятора - 102 млн грн. У свою чергу, Прем'єр-ліга оцінюватиме їх ринкову вартість. Завтра у мене ще одна зустріч з представниками ще двох клубів з даного питання".

"Пул для молодіжних команд? Однозначно. Адже у нас є ще і Перша ліга. Топ-матчі цієї ліги бувають куди більш видовищним, ніж в УПЛ. Наша головна мета - популяризація футболу".

"Як повернути глядача на стадіон? Перше - видовищність, друге - інфраструктура. Що, в свою чергу, збільшить безпеку і бажання людей ідти на стадіон".

"Розвиток сайту? Однозначно планується. Сайт буде більш цікавий, на нього люди будуть хотіти зайти і довго там бути".

Головне - перетворити Прем'єр-лігу у прибуткову організацію - Генінсон

Торкнувся президент УПЛ і питаннь, пов'язаних з адаптацією календаря під інтереси національної збірної, пов'язані з її виступом на Євро-2016.

"Плануємо перенести фінал Кубка України з 21 на 19 травня, щоб на 20-травня Михайло Фоменко отримав у своє розпорядження гравців до збірної. Але дай Бог, щоб хтось із наших клубів, зокрема "Шахтар" вийшов у фінал Ліги Європи. Тоді фінал Ліги Європи відбудеться 18 травня, а 21 травня проведемо фінал Кубка країни".

Зараз ви читаєте новину «"Я прийшов заробити гроші. Дайте мені інструменти, а час покаже"- Генінсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути