Ексклюзиви
субота, 24 грудня 2011 15:58

"Я не уявляю свого життя без спорту" - Азаров пообіцяв допомогу гандболу та гімнастиці

"Я не уявляю свого життя без спорту" - Азаров пообіцяв допомогу гандболу та гімнастиці

Прем'єр-міністр України Микола Азаров займеться проблемами гандболу, спортивної та художньої гімнастик. Про це він розповів під час урочистої зустрічі "Естафета спортивних поколінь" 23 грудня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

"Перш за все хочу вам передати найкращі побажання та привітання від президента України Віктора Федоровича Януковича (оплески).

Без сумніву, це чудова ідея зібрати у цьому чудовому залі, як на мене дуже красивому залі, за святковим столом кращих представників нашого спорту: Олімпійських чемпіонів, чемпіонів різних видів спорту. Це починання треба підтримувати і говорити не тільки про свята, але й про ті проблеми, які існують в українському спорті.

Поки я йшов сюди мені вже доклали про проблеми гандболу, спортивної та художньої гімнастик. Я так розумію список на цьому не закінчується. Проблем є ще більше. Ми домовилися, що в середині січня ми зустрінемось і приймемо конкретне рішення, як підтримати ці види спорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бокс рулит: Азаров і Табачник зібрали найкращих спортсменів України

Україна не просто проходить стадію становлення, як незалежна самостійна держава. Згадайте, що було 10-15 років назад. Завдання, які ми тепер ставимо перед собою, тоді були навіть немислимими. Чи думали ми у 2000-му році про проведення Євро-2012? Тоді ремонт спортзалу був проблемою, а тепер ми побудували чотири першокласних стадіони європейського рівня.

Можливості держави ростуть і рік за роком країна приділятиме розвитку спорту все більше і більше уваги. Це важливо для повноцінного розвитку нашої молоді та життя наших людей.

Я не уявляю свого життя без спорту. Я прокидаюсь о 6-й годині ранку, плаваю, а о восьмій я вже на роботі. Мене запитують, звідки в мене стільки енергії. Вона йде від того, що я рано прокидаюся, зарядив себе як акумулятор і пішов на роботу. І так з дня у день (оплески).

Що я ще хотів сказати? От, у справці написано, що за роки незалежності Україна виграла більше ста олімпійських нагород. Вдумайтесь у цю цифру. Ми дійсно велика спортивна країна.

Для нас великим обов'язком є проведення чемпіонату Європи з баскетболу у 2015 році. Так? (оплески). Нашим завданням є розібратися у цьому виді спорту. До 2015-го року ми маємо прийти з хорошими баскетбольними досягненнями.

Також ми замахнулися на проведення Олімпіади у 2022 році. Це говорить про те, що у нас хороші та великі амбіції.

Більше не буду відволікати вас від святкового столу. Хочу вам побажати здоров'я, достатку, успіху. Я впевнений, що Україна доведе ще не раз, що ми спроможні добиватися найвищих результатів у спорті."

Після виступу Азаров залишив зустріч.

Зараз ви читаєте новину «"Я не уявляю свого життя без спорту" - Азаров пообіцяв допомогу гандболу та гімнастиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути