Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2011 19:07

Азаров додасть грошей хокеїстам і олімпійцям

Азаров додасть грошей хокеїстам і олімпійцям

У проекті держбюджету на 2012 рік, затвердженому на позачерговому засіданні уряду 21 грудня, Кабмін пропонує збільшити фінансування Державної цільової соціальної програми "Хокей України" в 2,4 рази в порівнянні з 2011 роком - до 200 млн. Грн.

Виділення цих коштів дозволить побудувати сім сучасних льодових спортивних споруд, таким чином, завершивши в 2012 році виконання державної програми, повідомляє прес-служба Міністерства фінансів України.

Витрати на фінансування спортивної галузі в цілому планується збільшити на 27,4% в порівнянні з 2011 роком і їх загальний обсяг перевищить 2,2 млрд. грн., В тому числі у державному бюджеті видатки збільшаться - на 300 млн. грн., Або на 40% і складуть майже 1,2 млрд. грн.

У повному обсязі передбачені видатки на підготовку та участь національних збірних команд в літніх Олімпійських та Паралімпійських іграх та I зимових Юнацьких олімпійських іграх 2012 року в сумі 200 млн. грн.

Також планується завершити облаштування лабораторії Національного антидопінгового центру аналітичним і допоміжним обладнанням. Останні п'ять років витрати на ці цілі не передбачалися. На придбання обладнання передбачено 77,6 млн. грн.

Зараз ви читаєте новину «Азаров додасть грошей хокеїстам і олімпійцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути