середа, 02 травня 2012 22:25

"Я не слідкував за грою "Динамо" - Ярославський

"Я не слідкував за грою "Динамо" - Ярославський
Олександр Ярославський любить тільки "Металіст" Фото: metalist.ua

Президент харківського "Металіста" Олександр Ярославський визначився із завданнями для команди на наступний сезон — виграти чемпіонат України і Лігу Європи. Про це Олександр Владленович заявив після поразки своєї команди донецькому "Шахтареві" з рахунком 1:2 у матчі 29-го туру прем'єр-ліги.

"Ми стараємося виграти кожну гру, - сказав Ярославський в ефірі каналу "2+2". - Я вважаю, що ми провели чудовий сезон. Так, ми не виграли Лігу Європи, але попереду у нас ще є багато сезонів. Я надіюсь ми виграємо цей турнір.Також ми будемо битися за чемпіонство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" переміг "Металіст", "Динамо" втратило очки в Луганську

Сьогодні кожен вирішував свої завдання. Ми хотіли виграти і пограти, а "Шахтар" - тільки виграти. Ми провели непогану гру. Хотілося щоб результат був кращим, але нічого страшного не сталося."

У паралельному матчі київське "Динамо" зіграло внічию з луганською "Зорею" - 0:0. Після цього "Шахтар" став одноосібним лідером чемпіонату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дніпро" і "Арсенал" вийшли в Лігу Європи

"Ми нікому не допомагаємо. Я вже казав, кажу і завжди казатиму, що я думаю і вболіваю тільки за свій клуб — харківський "Металіст". Тому я не слідкував за грою "Динамо". Я весь сезон спостерігав за своєю командою, як у внутрішньому чемпіонаті, так і в Лізі Європи. Мене цікавлять тільки мої завдання та свій клуб. Я його люблю і обожнюю. Моє серце буде тільки з ним. Інші клуби? Я радий, що вони є, але я люблю свій.

Сьогодні мені дуже сподобався Марлос. Я дивлюсь, що цей гравець додає. Я вважаю, що це гарна інвестиція. Він принесе багато радості харківським уболівальникам та "Металісту" і засмуть наших суперників у внутрішньому чемпіонаті і в Лізі Європи. Бланко додає з кожним днем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Металіст" на 40 рядків вище "Динамо" і "Шахтаря" в рейтингу IFFHS

Сподіваюсь у наступному сезоні чемпіонат України вийде цікавішим. Ми будемо ставити два завдання — виграти чемпіонат і Лігу Європи. Мої слова багатьом не сподобаються, але нічого страшного. Я на це мало звертаю увагу," - зазначив Ярославський.

Зараз ви читаєте новину «"Я не слідкував за грою "Динамо" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути