пʼятниця, 11 травня 2012 13:54

8 лет 2 чемпионства. Кто виноват? - "Динамо" закінчило сезон зі "сріблом"
17

Київське "Динамо" завершило сезон на другому місці. В останньому матчі чемпіонату кияни на "Олімпійському" зіграли внічию з сімферопольською "Таврією" — 1:1. На 16-й хвилині Артем Мілевський відкрив рахунок. Гості відігралися наприкінці другого тайму стараннями Маріна Любічича.

Додамо, що "Динамо" з 37-ї хвилини грало в меншості. Команду підвів голкіпер Максим Коваль, який отримав від головного арбітра матчу Юрія Можаровського червону картку.

"Як там "Шахтар" грає?" - запитує вболівальник у свого друга на 30-й хвилині матчу "Динамо" — "Таврія".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" став чемпіоном, "Оболонь" і "Олександрія" вилетіли у першу лігу: результати 30-го туру УПЛ

"Вже веде 2:0. От побачиш, до кінця гри кроти заб'ють ще два" — відповідає чоловік років 30.

"Меня не интересует почему НЕТ. Меня интересует что ты сделал, чтобы было ДА", "8 лет 2 чемпионства. Кто виноват?" - запитує фан-сектор "Динамо". Такі банери вболівальники вивісили на своїй трибуні.

З протилежного боку розмістився "Сашо завжди №1". Вболівальники двічі змінювали розташування величезного зображення голкіпера, доки не знайшли для нього оптимальної позиції. Фанати планують подарувати цей банер Шовковському.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селезньов cтав кращим бомбардиром чемпіонату України

На 37-й хвилині Антон Шиндер, якого Олег Блохін вніс у резерв збірної України, вийшов один на один із Ковалем. Максим збив форварда за межами штрафного майданчика і отримав червону картку від Можаровського. Той розцінив епізод, як фол останньої надії. Ніхто з ним не сперечався. Правда, Коваль довго не хотів залишати поля. Мабуть, не міг повірити, що саме так завершить цей сезон. Коли вже дійшов до технічної зони Юрія Сьоміна, повернув і попрямував до бокового арбітра. Обмінявся з ним кількома репліками і під оплески (не саркастичні, а співчутливі) стадіону пішов у підтрибунне приміщення. По дорозі засмученого воротаря підбадьорив тренерів воротарів Михайло Михайлов.

Місце Коваля зайняв Артем Кічак. Сьомін випустив його замість Брауна Ідейє.

На 68-й хвилині "Динамо" проводить ще одну заміну. Шевченка, який вийшов на гру з капітанською пов'язкою, змінює Лукман Аруна. Шева не відразу прощається з пов'язкою. Вже після заміни передає її Даніло да Сілві. Той — Андрію Ярмоленку. Тим часом гра відновилася і футболіст деякий час бігає з пов'язкою у долоні. Під час першої ж зупинки у грі кидає її Мілевському.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Шахтар" втретє поспіль отримав золоті медалі

Наприкінці матчу Андрій поступається місцем на полі Адміру Мехмеді. Четвертий арбітр Віталій Романов тримає у руках табло з номерами 11 і 13.

"Так, Ідейє замінили ще у першому таймі. Видно, судді вже також думають про відпустку", - сміються вболівальники. Поки арбітр дає собі раду з таблом, Мехмеді міняє Ярмоленка.

Після фінального свистка, Шевченко жестом кличе футболістів за собою. Гравці підходять до фан-сектора і дякують вболівальникам. Шевченко кидає фанам свою футболку. У роздягальню прямує одним із останніх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після Євро-2012 визначуся з продовженням кар'єри" - Шевченко

"Чи не прощається він з вболівальникам взагалі? - аплодує Шеві чоловік у шарфику "Динамо". - Він же сказав, що з продовженням кар'єри визначиться після Євро-2012. Не хочеться, щоб цей матч виявився для нього останнім за команду."

Додамо, що гру подивилися 25 тисяч 545 глядачів.

"Sorry, not today". - відповідає Андрій англійською на прохання журналістів про інтерв'ю. Тримає за руку старшого сина Джордана. Молодший, Крістіан, виходить слідом і з цікавістю розглядає журналістів. Батько просить його не відставати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін визначився з попереднім складом на Євро-2012

Мілевського запитують, чому команда не виграла матч з "Таврією" в надії на поразку "Шахтаря" від "Олександрії".

"Дуже смішно. Ви самі в це вірите?", - каже Артем і йде далі.

"Сезон провальний, - каже Шовковський, який повернувся у Київ після операції. - У команди є проблеми з дисципліною, відсутні характер та лідери."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "До Євро-2012 готовий відсотків на 70" - Шевченко

Відновлення голкіпера займе близько трьох місяців.

Додамо, що "Шахтар" переміг "Олександрію" з рахунком 3:0 і отримав після гри золоті медалі.

Зараз ви читаєте новину «8 лет 2 чемпионства. Кто виноват? - "Динамо" закінчило сезон зі "сріблом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути