субота, 28 січня 2012 16:23

"2012 рік буде найважливішим в історії футболу України" - Шевченко

"2012 рік буде найважливішим в історії футболу України" - Шевченко

Проведення чемпіонату Європи з футболу, який пройде на стадіонах України та Польщі, робить 2012 найважливішим в історії українського футболу, заявив нападник київського "Динамо" Андрій Шевченко, слова якого наводить офіційний сайт киян.

Фінальна частина Євро-2012 пройде з 8 червня по 1 липня. Ігри турніру пройдуть в українських Києві, Донецьку, Харкові та Львові. Суперниками української збірної по групі D стануть команди Швеції, Англії та Франції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шевченко — один з найважливіших людей у моїй кар'єрі" - захисник "Челсі"

"Цей рік, напевно, буде для українського футболу найважливішим у його історії. Ми будемо проводити чемпіонат Європи і гравцям збірної України за допомогою ігор в своїх чемпіонатах потрібно підійти до Євро у гідному стані. На ньому всі вболівальники чекають від нашої збірної гарного результату" , - сказав Шевченко.

Говорячи про шанси на перемогу в чемпіонаті країни, форвард киян підкреслив, що "від "Динамо" вболівальники чекають першого місця в чемпіонаті України". "Нам потрібно добре підготуватися", - пояснив 35-річний футболіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Шевченко потрапив у ТОП-15 найуспішніших футболістів планети

Володар "Золотого м'яча", який раніше виступав за "Мілан" і "Челсі", є безсумнівним кандидатом на місце в збірній України. Говорячи про індивідуальний режим тренувань, що дозволяє футболістові зберегти прийнятну фізичну форму до кінця сезону, Шевченко зазначив, що знову "попросив тренерський штаб дати мені можливість відновитися, виконуючи індивідуальну роботу".

Шевченко зіграв лише в 10 матчах киян у чемпіонаті країни в сезоні-2011/2012 і забив в них 4 голи.

Зараз ви читаєте новину «"2012 рік буде найважливішим в історії футболу України" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути