четвер, 01 грудня 2011 15:49

"Завдання-мінімум - вихід з групи, але моя мрія – зіграти у фіналі" - Шевченко

"Завдання-мінімум - вихід з групи, але моя мрія – зіграти у фіналі" - Шевченко

Нападаючий київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко мріє завершити свою футбольну кар'єру на високій ноті. Про це легендарний український футболіст заявив в інтерв'ю телеканалу CNN. За словами гравця, напередодні домашнього для української національної команди першості Європи він відчуває особливі почуття.

"Звичайно, для нас це велика відповідальність. Перш за все тому, що ми граємо перед своїми вболівальниками, які вимагають хороших результатів. Завданням-мінімум для нас буде вихід з групи, але моя мрія – зіграти у фіналі. Мені було дуже приємно вивести команду із капітанською пов'язкою на першу гру чемпіонату світу 2006 року в Німеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євро-2012 Україна потрапить у групу до Росії, Португалії та Франції - ЗМІ

Я страшно хвилювався. Упевнений, що тут, вдома, в Україні, при заповнених трибунах, під мелодію гімну Україну – це буде щось особливе для мене", – підкреслив Андрій Шевченко.

Говорячи про свій нинішній стан, капітан збірної зазначив, що підтримувати себе в хорошій формі йому допомагають численні медичні фахівці. Форвард підкреслив, що Євро-2012 стане останнім турніром в його міжнародній кар'єрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Яка група випаде, така і буде" - Блохін про жеребкування Євро-2012

"Ряд лікарів допомагають мені продовжити кар'єру – і лікар у Німеччині, якого я регулярно відвідую, і фахівці в Україні. Вони допомагають мені в хорошій формі підійти до Євро-2012. Я на 100% впевнений, що це буде мій останній турнір у футболці збірної України. Як складеться моя клубна кар'єра, залежатиме від мого здоров'я, від того, як я буду себе почувати, чи матиму достатньо сил і енергії", – зазначив нападник.

Андрій Шевченко також поділився спогадами про початок кар'єри футболіста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зідан, ван Бастен та Шмейхель приїдуть на жеребкування Євро-2012

"З моменту, коли почав займатися футболом, я завжди мріяв грати у великому клубі, стати професійним футболістом. Коли 14-річним хлопчиком я приїхав на стадіон "Мілана" і зробив крок на футбольне поле, відчув щось неймовірне. Тоді я хотів коли-небудь зіграти тут ще раз. Як ви знаєте, мрія втілилася в життя. Я пишаюся своєю кар'єрою", – підсумував Андрій Шевченко.

Зараз ви читаєте новину «"Завдання-мінімум - вихід з групи, але моя мрія – зіграти у фіналі" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути