понеділок, 30 квітня 2012 18:02

19-річна волейболістка зарізала віце-президента футбольного клубу

19-річна волейболістка зарізала віце-президента футбольного клубу

Колишня волейболістка 19-річна Марія Міліч зізналася у вбивстві віце-президента чорногорського футбольного клубу "Рудар" з Плєвлі Радмило Мітровіча, заявивши, що він вів себе агресивно в стані алкогольного сп'яніння, повідомляють регіональні ЗМІ.

47-річний Мітровіч був убитий в неділю вранці в столиці Чорногорії Подгориці. Злочин стався в столичному районі Загоріч в квартирі, в якій Мітровіч проживав разом з Міліч. Дівчина вдарила відомого в минулому футболіста кухонним ножем в шию під час сварки. Поранений Мітровіч був доставлений в клінічний центр, де помер через кілька годин.

Міліч поміщена під 48-годинний арешт. Про мотиви вбивства поки офіційно не повідомляється, проте не виключено, що причиною трагедії стали ревнощі.

За даними чорногорських ЗМІ, Міліч зізналася слідчому у вбивстві, повідомивши, що перед цим Мітровіч її вдарив. Підозрювана розповіла, що раніше Мітровіч неодноразово поводився агресивно, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. За кілька годин до трагедії пара побувала з друзями в кафе, після чого попрямувала в квартиру, де і сталося вбивство.

За словами сусідів, в ніч на неділю в квартирі сталася гучна сварка, через що була викликана поліція. Прибулі на місце конфлікту правоохоронці виявили важко пораненого Мітровіча. Незважаючи на термінову госпіталізацію, лікарі не змогли врятувати йому життя через велику втрату крові.

Міліч більше чотирьох років представляла волейбольний клуб "Бісері" з Плєвля і входила в юнацьку збірну Чорногорії. У минулому році вона поступила на юридичний факультет в Подгориці.

Радмила Раджа Мітровіч народився 9 лютого 1965 року. Він вважався одним з кращих футболістів країни. Мітровіч кілька разів ставав чемпіоном Чорногорії. Протягом багатьох років він жив і працював у Франції, де зараз проживає його дружина з трьома дітьми.

Чорногорські ЗМІ називають Мітровіча близьким другом братів Шаріч, відомих на Балканах наркобаронів.

Зараз ви читаєте новину «19-річна волейболістка зарізала віце-президента футбольного клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути