середа, 19 жовтня 2011 13:20

Дворазовий чемпіон Європи з ушу вбив поліцейського

Дворазовий чемпіон Європи з ушу вбив поліцейського

Дворазовий чемпіон Європи з ушу-Санд, екс-тренер збірної Азербайджану, який зізнався у вбивстві поліцейського, взятий під варту. Про це повідомили в прес-службі головного управління кримінального розшуку МВС Росії. Як розповіли РБК, 40-річний громадянин Азербайджану був затриманий раніше в Москві. Ім'я чоловіка не розголошується.

За даними відомства, бійка, що закінчилася летальним результатом, сталася в Самарі в серпні 2011р. Тоді в ході конфлікту з дільничним уповноваженим спортсмен завдав поліцейському проникаюче поранення в область живота, від якого той згодом помер.

За фактом вбивства було порушено кримінальну справу за ч.1 ст.105 (вбивство) Кримінального кодекса РФ. Відразу після скоєння злочину азербайджанець залишив Самарську область, переїхавши до своїх родичів в Оренбурзькій області. У жовтні 2011р. він приїхав до Москви, де перебував у знайомих, часто міняв місця проживання і номера мобільного телефону.

Зазначимо, що раніше чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності, він і зараз розшукується правоохоронними органами Азербайджану за хуліганство.

Відомі спортсмени не вперше фігурують в кримінальних зведеннях. У серпні 2011р. в Москві біля нічного клубу "Гараж" самбіст, триразовий чемпіон світу зі змішаних єдиноборств за версією MMA 25-річний Расул Мірзаєв одним ударом відправив на той світ 19-річного студента Івана Агафонова. Як згодом заявляв спортсмен, він не хотів вбивати молодої людини.

Конфлікт виник практично на порожньому місці, але справа стала резонансною і широко обговорювалося в російській блогосфері. На даний момент самбіст як і раніше знаходиться під арештом. Розслідування кримінальної справи триває.

Зараз ви читаєте новину «Дворазовий чемпіон Європи з ушу вбив поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути