вівторок, 03 січня 2012 15:13

Американського боксера ледь не зарізали біля піцерії

Американського боксера ледь не зарізали біля піцерії

Американський суперважкоатлет Девід Родрігес (36-0, 34 КО) зазнав нападу невідомих осіб, які використовували холодну зброю.

Напад на боксера відбулося поблизу однієї з місцевих піцерій. Боксер і один з його друзів отримали ножові поранення з боку групи невідомих осіб. Друга Родрігеса порізали руку, а сам боксер отримав значно більш серйозне пошкодження - велику рану обличчя від вуха до підборіддя. На щастя, зловмисники не зачепили життєво важливих кровоносних судин, хоча Родрігес втратив багато крові.

Сам Родрігес не може пояснити події.

"Це було якесь божевілля, я перебував зі своїми друзями біля місцевої піцерії, і група з шести осіб атакувала мене. Лікарі наклали понад 100 швів на моє обличчя. Нападники намагалися перерізати мені яремну вену. Лікарі кажуть, що вони промахнулися всього на півдюйма ", - говорить він.

"Я хочу, щоб люди знали, що зі мною все гаразд, хоча я був просто шокований тим, що трапилося. Я знаю, що мені дуже пощастило. Рана дуже глибока, вона пройшла крізь всю мою жувальну м'яз, і зараз у мене шрам від вуха до нижньої щелепи, але я щасливий, що просто залишився живий", - підкреслив спортсмен.

Потерпілий навіть не зрозумів причин такої халепи.

"Це відбулося в спокійному районі. Я не знаю нападників, ніколи раніше їх не бачив. Не було ніякої сварки, на мене просто накинулися з ножем і підрізали. Я думав, що не виживу, побачивши всю цю кров навколо мене. Я втратив свідомість у машині швидкої допомоги і прийшов в себе тільки після операції. Наступного дня я не міг говорити, моє обличчя нагадувало гарбуз", - зізнався Родрігес.

Відзначимо, що наступний бій Девіда Родрігеса був запланований на 24 березня. Поки не повідомляється, чи зможе боксер відновитися до початку тренувального табору, або ж поєдинок доведеться перенести.

Зараз ви читаєте новину «Американського боксера ледь не зарізали біля піцерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути