пʼятниця, 01 червня 2012 19:32

1,2 тис. правоохоронців приїдуть до Києва з регіонів на час Євро-2012

1,2 тис. правоохоронців приїдуть до Києва з регіонів на час Євро-2012
Правоохоронці прибудуть до столиці з Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Черкаської та Хмельницької областей. Фото: vv.gov.ua

У Києві для забезпечення громадського порядку під час футбольного чемпіонату Євро-2012 додатково будуть залучені 1,2 тис. правоохоронців із Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Черкаської та Хмельницької областей.

Про це повідомили у прес-службі ГУМВС України в Києві.

"Управлінням громадської безпеки УМВС України в м. Києві спільно з відділом з питань Євро 2012 ГУМВС України в м. Києві підготовлено розрахунок сил і засобів міліції, які будуть задіяні для забезпечення охорони громадського порядку в Києві під час чемпіонату. Розрахунком передбачено залучення працівників Київського гарнізону міліції, внутрішніх військ МВС України, викладачів, командирів, ад'юнктів, слухачів, курсантів та студентів НАВС та придатних сил з п'яти областей України, а саме: Вінницької, Житомирської, Кіровоградської, Черкаської та Хмельницької. Загальною кількістю 1200 працівників міліції", - заявили у прес-службі.

Всього під час фінальних матчів футбольного чемпіонату Євро-2012 за громадським порядком стежитимуть до 7 тис. працівників міліції.

Зараз ви читаєте новину «1,2 тис. правоохоронців приїдуть до Києва з регіонів на час Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути