Ексклюзиви
пʼятниця, 29 червня 2012 22:20

100-тисячний пасажир поїзда "Хюндай" отримав квитки на фінал Євро

Мешканець Москви, пасажир швидкісного поїзда "Хюндай" Максим Жизнін став щасливим власником двох квитків на фінал Євро-2012. Такий подарунок він отримав, придбавши 100-тисячний квиток на "Хюндай", сполученням Київ-Харків. Вручення квитків везунчику відбулося безпосереднє перед самою відправкою пасажира на "першу столицю" 29 червня о 18 годині.

Економіст за спеціальністю Максим Жизнін вирушав у дорогу зі своєю дружиною Марією, яка розповіла, що дуже хотіла б потрапити на фінал Євро, однак подружжя не могло ніяк придбати квитків на поєдинок, тому зневірившись вирішили повернутися в Харків до родичів. Максим зізнався, що доля вперше у житті дарує йому такий подарунок, який, за його словами, став дуже приємною несподіванкою.

"Мені ніколи не щастило у лотереї, а я купував чимало квитків, а тут така удача", - поділився новоспечений власник двох пропусків на фінал Євро.

Подружжя Марія та Максим Жизніни наголосили, що у фіналі обов'язково будуть уболівати за збірну Італії.

"Іспанці дуже технічні, але дуже хотілося, щоб перемогли яскраві італійці. Зараз ми вирушаємо потягом на Харків, а вже там вирішимо, що робити з пропусками на фінал Євро – їхати самим чи комусь подарувати", - резюмував Максим.

Нагадаємо, 28 червня, о 14:33 у касі вокзалу Київ-Пасажирський (каса №28) було викуплено стотисячний квиток на проїзд у швидкісному поїзді "Український експрес". Квиток було придбано на поїзд №164 за маршрутом Київ-Харків на 29.06.2012, 18:15 (вагон №5, місце №4, номер квитка ХЗ085435).

Як раніше пообіцяв Віце-прем'єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков, пасажирові, який придбав щасливий квиток, буде надано два запрошення на фінальний матч футбольної першості Європи 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «100-тисячний пасажир поїзда "Хюндай" отримав квитки на фінал Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути