четвер, 16 червня 2011 13:21

"Коноплянка нікому не потрібен" - Стеценко

"Коноплянка нікому не потрібен" - Стеценко

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко заявив, що клуб готовий розглянути пропозицію про продаж півзахисника команди Євгена Коноплянки, який зараз виступає на молодіжному чемпіонаті Європи в Данії.

"Коноплянку можемо продати і за набагато меншу суму, ніж 50 млн, тільки щодо нього немає пропозицій. У нас немає гравців, які не продаються, все залежить від сум, які нам пропонують. Але реально зараз по Коноплянці немає жодної пропозиції", - сказав Стеценко в ефірі програми "Третій тайм". Раніше Хуанде Рамос стверджував, що "Дніпро" продасть футболіста не менше, ніж за 50 мільйонів доларів.

ЧИТАЙТЕ НА ТЕМУ: Фани "Дніпра" вручили Коноплянці ексклюзивну вишиванку

Також один з керівників "Дніпра" заявив, що команду незабаром залишить бразилець Алсідеш, який не знайшов спільну мову з Хуанде Рамосом.

"В даний момент він тренується в дублі, але гравець задоволений і не висловлює бажання грати в основному складі. Алсідеш отримує зарплату, але тренер йому сказав, що команда на нього не розраховує", - сказав Стеценко.

Нагадаємо, команда Хуанде Рамоса проявляє інтерес до форварда "Марітіму" Папі Бубакару Діаварре, захиснику збірної Чехії та московського "Спартака" Мареку Сухі, веде переговори з іспанським "Хетафе" з приводу переходу в "Дніпро" Дерека Боатенга і ще одного гравця збірної Гани - Саллі Мунтарі з міланського "Інтера".

Крім того, склад "Дніпра" вже підсилили Денис Кулаков, який перейшов до Дніпропетровська на правах вільного агента і екс-нападник "Іллічівця" Олексій Антонов.

Зараз ви читаєте новину «"Коноплянка нікому не потрібен" - Стеценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути